Home » Yves Rocher Riche Creme termékcsalád

Yves Rocher Riche Creme termékcsalád

Yves Rocher Riche Creme termékcsalád

Az Yves Rocher Riche Creme termékcsalád, egy új 30értékes növényi olajat tartalmazó ráncok és pigmentfoltok elleni termékegyüttes. A nappali, északai és szemránckrémet tartalmazó szett egy szépségelixírt is magába foglal. Az Yves Rocher csapatától 3terméket kaptam kipróbálásra és tesztelésre. Mivel az én bőröm még nem tartozik az érett bőrű hölgyek bőre közé a tapasztalatokat Édesanyám bőrápolási rituáléja alapján gyűjtöttem össze.

Yves Rocher Riche Creme

Riche Creme nappali krém

A nappali krémnek egy enyhe kellemes illata van, nem túl tolakodó. Az állaga könnyű. A bőrnek egy finom, puha érzetet ad. Anya szerint olyan érzés, mintha a lelked is érezné, hogy örül a bőröd. :) Megtisztított bőrre kell felvinni reggel a rutin utolsó előtti lépésekét, hiszen a fényvédőt nem szabad elfelejteni.

Riche Creme éjszakai krém

Az éjszakai krém egy sokkal testesebb állagú készítmény. Anya szerint ez azért jó, mert éjjel a bőrnek smink és a városi szennyeződések elleni küzdés nélkül nagyobb esélye van a regenerálódásra és ezért Ő is és (ezzel 100%-ig egyetértve én is) szeretem a nehezebb hatású éjszakai krémeket.

Yves Rocher Riche Creme Oleo Infusion

Számomra, a szérumok az egyik legkiemelkedőbb bőrápolási termékek. Az Yves Rocher Riche Creme Oleo-Infusion olajos szérum extrém módon hidratálja a bőrt a rózsa- és jojobabaolaj kivonatának köszönhetően. A megtisztított bőrre, akár reggel és este is alkalmazhatjuk. Ezt az olajat én is használom esténként a hidratáló krém felvitele előtt.

A fracia márkákban az a legszebb, hogy rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek a részletekre. Személy szerint nekem ez mindig megmelengeti a szívemet, mert látszik, hogy átgondolt és megfontolt az egész márka felépítése és ez nagyon nagy bizalmat is kelt bennem. Az Yves Rocher Riche Creme termékcsalád kiemelt alkotóeleme a damaszcén rózsának az olaja. A csomagolás külső borításásn de a belsejében is megtalálhatjuk ezt az edukációs képet. Nem csak tudjuk, hogy milyen összetevői vannak a termékeknek, még magát a virágot is fel fogjuk ismerni ezekeután ha kellő figyelmet szentelünk a csomagolásnak.

További Yves Rocher bejegyzéseket ide kattintva találsz:

Yves Rocher Solaire