Home » Yves Rocher hajápolás

Yves Rocher hajápolás

Yves Rocher hajápolás

Yves Rocher hajápolás

Yves Rocher Reparation termékcsalád

Fanatsztikus csomaggal lepett meg az Yves Rocher csapata! Mintha személyes tanácsadáson lettem volna, annyira eltalálták, hogy mire van szüksége a hajamnak :) A hajam száraz, vékonyszálú, természetes szőke. Ha valakinek száraz a haja, akkor nem lesz meg az a természetes fénye, amiről minden nő álmodik. A regeneráló sampon bio jojobával visszaadja a haj rugalmasságát és egészséges fényét. Nagyon jól kiegészítik egymást a balzsam formulájával, ami szintén jojobabaolakójat is tartalmaz. Nagyon fontosnak tartom a balzsam használatát, hiszen a fésülködést nagy mértékben megkönnyíti, főleg ha hétköznap is stylingolni szoktuk a hajunkat. Azt figyeltem meg, hogy ha kúpvasat, vagy hajvasalót használok, a hajam egy idő után rettentően száraz lesz és a fésülködés is egyre nehezebb ilyenkor.

Viszont, ami a legnagyobb meglepetést okozta, ebből a termékcsaládból az a hővédő szérum. Először is évekig nem használtam hővédőt, pedig napi kétszer edzettem uszodában, ami az évek alatt rengeteg hajszárítást jelent. Hővédőt először akkor kezdtem használni, mikor az első hajvasót megkaptam. Ez a termék, úgy alapból nagyon fontos szerintem, hiszen a hajszárítás közben is lesokkoljuk a hajunkat meleg levegővel, arról nem is beszélve ha sietünk és még a turbó fokozat turbóját is bekapcsoljuk. Viszont a hővédők többsége az én hajamon olyan hatást keltettek rögtön hajmosás után, mintha zsíros lenne a frissen mosott hajam. Ellenben ezzel a hővédő szérummal, ami védelem mellett könnyed friss érzetet ad. Ez lett a kedvencem.

Yves Rocher fényt adó hajleöblítő ecet málnával

Szintén az egészséges fény visszanyerése érdekében hasznos ez a hajöblítő ecet málnával. Csodás illata van, ami engem rögtön levett a lábamról, de természetesen nem elhanyagolható a hatása sem. Szerintem két nő között a hajuk ápoltsága tesz óriási különbséget. Ezt az állapotot jó értelemben elérni, ami azt jelenti, – hogy egészségesen fénylő haj és nem zsírosan fénylő haj- véleményem szerint elég nehéz feladat. Ez a termék is nagyban hozzájárulhat ennek a fénynek a megszerzése érdekében. :)

Univerzális növényi balzsam bio jojobaolajjal

Hogy őszinte legyek, az olyan tápláló termékekben, amiket nem kell leöblíteni, vagy lemosni sokkal jobban hiszek, mint azokban amiket csak minimális ideig kell a hajon hagyni. Persze, ez csak egy érzet, hiszen nyilván minden terméknek megvan a maga feladata és hatásának időkorláta, amit nálam sokkal mélyebb kutatások eredményeként kapott laboránsok határoztak meg. Mégis az olyan regeneráló termékek jobban megnyugtatják a lelkem, amitket nem kell lemosni. Ilyen ez a balzsam is, amit én éjszakára használok.

Yves Rocher hajápoló

Pure Detox

Az egész termékcsalád a személyes kedvenceim közé sorolhatóak.

Pure Detox fejbőrradír és pakolás bio algával

Miközben a hajam száraz, a fejbőröm zsírosodásra hajlamos. Gondolom nem csak én vagyok ezzel így ezért ez a fejbőrradír egy Isten adta találmány. Köszönöm szépen Yves Rocher csapat! A használat még száraz fejbőrön kezdődik, mikor a terméket a hajtövekbe kell masszírozni, majd egy pár csepp víz hozzáadásával tovább kell a folyamatot folytatni. Az egész 10 percet vesz igénybe és a fejbőr rendkívül hálás lesz érte. Természetesen végül le kell mosni és a hajmosást is érdemes egybekötni a procedúrával. Csak ajánlani tudom.

Pure Detox tisztító száraz sampon bio algával

Abban szerintem minden nő és férfi is egyetért, hogy a XXI. század hétköznapjait is nagyban megsegítő találmánya a szárazsampon. :) A mindennapok rohanása közben, ahol minden szervezést és tervezést igényel mert annyi dolog van, mint égen a csillag, akkor ez a termék egy áldásnak felel meg. A hajtőnél az emberek nagy többségének olajos és zsíros lesz a haja és a hajmosás és a vele járó egész ‘metime’-nak megfelelő procedúra nem mindig fér bele az életbe. ekkor egy jó szárazsampon megmenthet minket a ‘badhairday’-től és eltolhatja a hajmosás napját akár 48órával is. Nagyon jó, nagyon hasznos, nagyon szeretem.

További hajápolással kapcsolatos bejegyzéshez kattints ide:

Szilárd sampon