Home » Aromax – Karácsonyi ajándékcsomag

Aromax – Karácsonyi ajándékcsomag

Aromax – Karácsonyi ajándékcsomag

Ahogy azt már az Aromax régebbi bejegyzésemben is olvashattátok, nagyon szeretem és egyben hiszek is az illóolajok jótékony hatásában. Pár éve vettem meg a diffúzoromat, hogy az egész lakást belengje az éppen aktuálisan használt illóolaj illata. Viszont a vízzel működő diffúzor nem mindig a legjobb megoldás. A mini száraz diffúzor egy kis méretű eszköz, mely illóolajokat párologtat, megteremtve az aromaterápiás élményt. Ez a kompakt eszköz hatékonyan terjeszti az illatokat a környezetben, segítve a stressz csökkentését és a relaxációt. A diffúzor száraz elv alapján működik, így nem igényel vizet vagy hőt, ami ideálissá teszi akár otthon, az irodai vagy autós használatra is. Könnyen hordozható, elemmel és kábellel is működik. Különböző illóolajokkal együtt használható, így személyre szabható az aromaterápiás élmény. Nagyon szeretem, mert  segít javítani a levegő minőségét és kellemes környezetet teremt.

Karácsonyi hangulat illóolaj keverék

A Karácsonyi hangulat illóolaj keverék ,természetes, hígítatlan, kiváló minőségű édesnarancs-, fahéj-, szegfűszeg- és ánizsolaj illóolaj keverék. Ez egy rendkívül aromás és kellemes illatú elegy, mely számos előnnyel jár. Az édesnarancsolaj frissítő, felfrissítő és hangulatjavító hatású, míg a fahéjolaj meleg, fűszeres aroma és energetizáló tulajdonságokkal rendelkezik. A szegfűszegolaj gazdag, fűszeres illatával felmelegíti a környezetet, míg az ánizsolaj édes, enyhén édeskés aromával rendelkezik, amely nyugtató hatást kelt. Ez a különleges keverék nemcsak kellemes légkört teremt, hanem segíthet a stressz csökkentésében, a relaxációban és a jó közérzet elérésében is.

Aromax – Mézeskalács illóolaj keverék

Ez a Mézeskalács illóolaj keverék, kiváló minőségű mandarin- és grapefruitolajok élénkítő citrus illattal rendelkeznek, amelyek felfrissítik és feltöltik a szellemet. A gyógyszerkönyvi minőségű szegfűszeg- és fahéjolajok meleg, fűszeres aromájukkal melegítik és nyugtatják a testet. Ezek az illóolajok kiválóan ötvöződnek, létrehozva egy egyedülálló keveréket, amely nemcsak kellemes, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár. A mandarinolaj nyugtató és hangulatjavító hatású, míg a grapefruitolaj frissítő és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. A szegfűszegolaj antibakteriális és fájdalomcsillapító hatású, a fahéjolaj pedig immunerősítő és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bír. Szerencsés, akkor használni, amikor tényleg mézeskalácsot sütünk, különben a környezetünk nagyon le lesz hangolva, hogy a finom illat mellé nem párosul süti :)

Aromax – Téli tea illóolaj keverék

A Téli tea illóolaj keverék ,természetes, hígítatlan, kiváló minőségű grapefruit-, bergamott-, kubeba- és fahéjolaj illóolaj keverék egy izgalmas és harmonikus aromaterápiás elegy, amely számos előnyt kínál. A grapefruitolaj frissítő és élénkítő hatású, fokozva az energiát és pozitív hangulatot teremtve. A bergamottolaj nyugtató, stresszoldó és hangulatjavító tulajdonságokkal rendelkezik, segítve a relaxációt és a mentális egyensúlyt. A kubebaolaj enyhe fűszerességet ad az illatnak, miközben tisztítja és frissíti a levegőt. A fahéjolaj meleg és fűszeres aromája a keveréknek mélységet és melegséget kölcsönöz. Ezek az olajok együtt ideálisak stressz csökkentésére, hangulatjavításra, vagy akár légúti panaszok enyhítésére is.