Home » Yves Rocher – Anti-Age Global

Yves Rocher – Anti-Age Global

Yves Rocher – Anti-Age Global

Az Yves Rocher márka Anti-Age Global termékcsaládja egy új termékkel lepett meg minket 2024-ben.

Ez a nappali – éjszakai krém és maszk három az egyben termék. A különbség a felvitel módjában rejlik. Amikor hidratáló krémként használjuk a terméket, alaposan belemasszírozzuk a bőrünkbe. Míg a maszk esetében vékony rétegben visszük fel a krémet, és nem masszírozzuk be a bőrbe, hanem megvárjuk, míg az éjszaka folyamán a bőrünk szépen felszívja.

Anti-Age Global

Személy szerint nagyon szeretem a maszkokat, és én is éjszakára szoktam őket feltenni, hogy nagyobb hatást érjek el, és legyen idő minden értékes hatóanyagot a bőrömbe juttatni. A 75 ml-es kiszerelés erre pont tökéletes, mert amikor maszkról beszélünk, mindig gyorsabban fogy a termék, mint egy hidratáló esetében. Az Anti-Age Global Nappali-éjszakai sejtregeneráló krém & éjjeli maszk ezzel a többfunkciós képességével a fáradt bőr kedvence lesz. A termék, amely 95%-ban természetes eredetű összetevőkből áll, 50%-kal több, azaz ultrakoncentrált növényi rügykivonatot tartalmaz, így még hatékonyabban küzd az öregedés jelei ellen az arcon, a nyakon és a dekoltázson.

A gyönyörű mágneses PR dobozban még két fantasztikus terméket kaptam. A kétfázisú regeneráló éjszakai szérum most próbáltam először. A termékcsalád összes tagja lila rügynektárt tartalmaz, eltávolítja a káros szűrőt a bőrből, újraindítja a természetes sejtaktivitást, és fokozza a sejtmegújulást. A szérumok, mindig nagyobb koncentrációban tartalmaznak hatóanyagot, ezért is örültem annyira ennek a terméknek.

A sejtmegújító szérum-eszencia egy még komplexebb, még a szérumnál is koncentráltabb típusú termék. Megmondom őszintén, mivel London és Budapest közt ingázok, ezért a sok repüléstől egy-egy kiruccanás után nagyon ‘fáradt és fakó’ lesz a bőröm. Ezek a termékek és az egész termékcsalád segít, hogy hamar visszaállítsam a megszokott hidratációt és a kellemes érzetet a bőrömön. Így nem kell a londoni utaim alatt a bőröm egészsége miatt aggodnom.

 

Hálás vagyok ezért a csomagért és nagyon széepn köszönöm még egyszer az Yves Rocher csapatának.