0   586
1   600
1   608
336   379
2   581
4   565
0   640
2   590
2   586
Home » Valentin nap, amire időben kell felkészülni

Valentin nap, amire időben kell felkészülni

Gondolkoztatok már azon, hogy mivel lepjétek meg Kedveseteket Valentin napon? Sosem lehet elég korán elkezdeni a készülődést, ezért hoztam egy-két ajándék ötlete a www.douglasshop.hu oldalról. Ha ellátogattok az oldalra rengeteg jó ajánlattal találkozhattok.

2020-ban a karácsonyfa alá 3 termék is került, amit bátran merek ajánlani Nektek.

Valentin nap – 1 Million Parfüm gift szett

Az egyik a 1 Million Parfum szett, ezzel leptem meg Ákost.  Muszáj a vásárlói élményt is elmesélnem, mert nagyon pozitívan csalódtam. Mikor beléptem az üzletbe, célirányosan haladtam a Paco Rabanne szekció felé. Ez az egyik kedvenc férfi illatom :) Egy ideig álltam és vacilláltam, hogy a Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette-t vagy a 1 Million Parfum Eau de Parfum-t vegyem. Egy hölgy jött és kérdezte, hogy döntöttem-e már, mert ha a Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette -t választom megnézi, hogy van-e még belőle gift szett…
Bevallom őszintén, hogy annyira el voltam merülve a gondolataimban, hogy igazából fel sem fogtam, hogy mit mondott a hölgy:)

Egy másik eladó végül segített dönteni. Ő azzal érvelt, hogy ha először fogja használni Ákos ezt az illatot, akkor Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette -t válasszam, mert az egy picit lágyabb és ha nagyon megtetszik neki az illat másodszorra már jöhet a 1 Million Parfum Eau de Parfum. Így végül a segítség hatására döntöttem. A pénztárnál azzal a hölggyel találkoztam, aki még a dilemmám közepette említette meg a gift szettet. Ahogy meglátta a kezemben a Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette -t elszaladt és hozta az árban pontosan ugyanannyiba kerülő szettet. Teljesen feldobódtam, hiszen nem elég, hogy az ára megegyezett a csomagolás, annyira tetszett, már tudtam, hogy le fogom nyúlni Ákostól :)

A parfüm, ahogy sejtettem nagy sikert aratott. Volt hozzá egy utazó méretű 10ml-es kiszerelés és egy deospray, meg a design elem a doboz :)

Kiárusítás

Most is lehet jó üzletet csinálni, hiszen ha megnézitek a 1 Million Parfum Eau de Parfum 50ml-es kiszerelése 27 200 Ft, viszont most gift szettben csak 20 400 Ft és itt még egy travel spray és deo spray is jár hozzá, meg az én mániám a csomagolása, amit később is felhasználhattok, mint design elem. Ha pedig a a deo helyett a tusfürdőt és parfüm helyett csak Eau de Toilette-t szeretnétek, akkor 50ml szettben csak 19 200 Ft.

Valentin nap – Carolina Herrera Good Girl parfüm

Karácsonykor az én ajándékaim is  rejtegetettek egy parfümöt. :) Nem is akármilyet. Ha már kifejtettem a design elemek iránti szenvedélyemet ez a parfüm nem is lehetne más, mint Carolina Herrera Good Girl parfümje. A tűsarkú. Ha nem szeretném őrülten az illatot én, akkor is vágyódnék ez után a parfüm után. Hiszen ez egy igazi Stílus a gardróbban design darab. Már többször írtam, hogy mennyire szeretem a magassarkúkat, amik szerintem nagyban hozzájárulnak a nőiességünk kifejezésére és megjelenésünk ékkövei is általában. Viszont nincs teljes outfit parfüm nélkül. Az illat legalább olyan fontos eleme a gardróbunknak és ezzel együtt a mindennapi öltözékünknek, mint minden egyéb ruhadarabunk vagy cipőnk és táskánk. Egy jó parfüm magabiztossá tesz, még akkor is ha a legtöbb emberrel csak online térben találkozunk. Más a kisugárzásunk és ez szemmel látható, az illatot meg mi magunk és szűk környezetünk élvezheti :)

Valentin nap – MAC Breathing Fire rúzs

A másik nagyban meghatározó ajándékötletem a MAC rúzsok. Engem Dóri barátnőm lepett meg vele és nagyon örültem neki. Egy új színt kaptam a Breathing fire-t. Ez egy picit sötétebb, mint a Candy Yum Yum , ami az egyik kedvencem, de ugyanaz a pinkes árnyalat. :) Remek ajándék, nagyon szeretem.

Ajándék szettek

Ha pedig ilyen internetes szörfölgetéses bejegyzésre adtam a fejem, meg kell említenem, hogy rengeteg ajándékötlet van még ezeken a konkrét példákon kívül a www.douglasshop.hu oldalon. Kettőt említenék meg, az egyik a Esteé Lauder Advanced Night Repair Starter Set vagy a nagyobb kiszerelést tartalmazó Esteé Lauder Advanced Night Repair Set . Mind a kettő le van értékelve és szettben kapható. A másik márka, amivel nem lehet melléfogni az pedig a Clinique. Itt is sok-sok ötletet lehet találni. Az én személyes kedvencem a Moisture Overload arcápoló szett.

További kellemes ötletelést a www.douglasshop.hu oldalon.