Home » Bronprix -el munkából civilbe

Bronprix -el munkából civilbe

Úgy gondoltam a Bonprix redelésem folyamán, egy kicsit kipróbálom azokat a trendeket, amik merészebbek. Ezt a két szettet a vagányság inspirálta. Szerettem volna olyan jól variálható szetteket összerakni, amit akár egy ugyanazon napon is viselhetünk a nap különböző szakaszaiban. A Bonrox rendelésemnél az volt a célom, hogy három ruhadarabból legalább két szettet össze tudjak állítani. Ezeket a stratégiákat, szerintem érdemes vásárlás során szem előtt tartani, hiszen így nem csak nagyobb lesz a választékunk a gardróbszekrényünkben de változatosan is tudunk öltözködni alapdarabokból.

Bonprix – fehér megkötős blúz

Az első darabunk ez a megkötős fehér blúz, ami a hétköznapokban akár irodában is megállja a helyét. Ezt a blúzt többféle módon is hordhatjuk. Mivel cuki megkötős része is van, így lehetünk lazák és engedhetjük, hogy nyitott formában lazán megkötés nélkül hagyva hordjuk. Ebben az esteben egy bralettel kombinálva nagyon trendiek lehetünk.

A viszzafogottabbak számára vagy ha csak más hangulatban vagyunk, akkor végig begombolva és kis masnira kötve is hordhatjuk. Az üzleti életben ez egy nagyon határozott megjelenést kölcsönöz nekünk. Ehhez lehet szögegyenes frizurát párosítani ami szintén a határozottságunkat erősíti, de egy nagyon sikkes hátsó konty is hasonló kisugárzást kölcsönöz.

A fehér blúz alapdarabnak számít egy jól összeválogatott gardróbban. a blúzok anyaga és kialakítása meghatározza, hogy mikor és hogy viseljük. Ez a blúz nagyon könnyen stylingolható lezser és formális öltözködés előírásnak megfelelően egyaránt.

mintha-feher-zoknim-lenne Jackson-style-feher-lab Bronprix-szett-FigivelBonprix-tavaszi-szett

Bonprix – műbőr nadrág

A nadrág önmagáért beszél. Egy műbőr nadrággal nem igazán lehet melléfogni. A méret tökéletes, én 36-ost rendeltem és nem is állhatna jobban rajtam. A bokarésznél található zipp és a díszzsebek nagyon feldobják a nadrágot. Ha még nem tartalmaz a ruhatárad műbőrnadrágot, akkor még nem léptél a vagányság útjára. A műbőr naorágok nagyon könnyen stylingolhatóak. Igazából nincs olyan felső, amivel nem passzolna ez a nadrág. Az apró díszítések adják meg az igazi stílusjegyeit a nadrágnak. A boka felett végződő nadrágok hangsúlyt engednek a cipők fókuszba helyezésére. Teljes mértékben a ruhatárunk alapdarabjai közé sorolom ezt a ruhaneműt.

Szatén felső

A kék szatén felső alapjáraton egy pizsama felső. Tudjátok pár éve divatba jött, hogy a pizsama felsőket utcai szettként is stílusosan lehet hordani. Így ez a felső is jó választás, hiszen “többfunkciós”. :)

Kiegészítők

A táskák pedig a kis Furla gyűjteményem darabjai. Előbbi egy fekete Canydy Bag, utóbbi egy pink Metropolis.

A cipőket a Zarában vettem. Az összes ruhadarb pedig a Bonprix oldalról szerezhető be.

Linkek:

megkötős blúz

szatén top

műbőr nadrág