0   584
1   598
1   607
280   522
2   579
4   560
0   639
2   589
2   585
Home » Dior limitált kiadású rúzskollekció

Dior limitált kiadású rúzskollekció

Dior -os Nagyon Boldog Karácsonyt Kedves Olvasóm!

Picit itt év vége felé én pont feltöltődtem, ahelyett, hogy leeresztettem volna :) Idén minden téren annyi rosszat kaptam, de csak akkor rossz a rossz ha nem tanulunk belőle. Ha tanulunk, akkor már nem is olyan szörnyű a dolog :) Bízom benne, hogy én tanulok/tanultam ebből az évből. :)

Dior limitált rúzskollekció

Jöjjön egy kis beszámoló a 2020-as DioRouge kollekcióról.  Dior beauty minden évben kiad egy limitált kiadású rúzskollekciót. Ezekben ami általában fix de ez az adventi kalendáriumjaiban is igaz, hogy tartalmaz két 999-es rúzst. Az egyik matt a másik fényes. Ebben a kollekcióban a fényes teljes kiszerelésű a további öt rúzs pedig mini változatban található a kollekcióban. Az öt mini kiszereleés pedig a következők:

 1. 434 PROMENADE
  Ez egy fényes hatású nude szín
 2. 999 MATTE
  Ez Dior-nak a jellegzetes piros rúzsa.
 3. 772 CLASSIC MATTE
  Ez is egy nudos árnyalat.
 4. 080 RED SMILE
  Ez egy cseresznyés piros színű rúzs.
 5. 520 FEEL GOOD
  Ez egy rózsaszínes piros.

A nagy kiszerelés pedig az ultimate Dior piros :) Nekem az előbbin kívűl a RED SMILE és a FEEL GOOD a kedvencem. Ez a három illik a hideg nyár színtípushoz. :) Persze az igazi 999-es szín, minket hideg nyár színtípusokat elnyom de van amikor a szín ereje és szeretete felülírja a színtípus szabályokat. Mindig azt mondom, hogy az is számít kinek milyen személyisége van. Nekem például az egyik kedvenc színem a piros. A cseresznyés piros áll jól, teljesen tisztában vagyok vele de nem tudok nem felvenni egy személyiségemhez illő piros ruhát vagy rúzst, csak azért mert elnyomja az arcbőrömet és a hajszínem. :) Így azt vallom azokat a színeket szabad hordani, ami tetszik és persze ha tudjuk, hogy mi illik is a színtípusunkhoz azzal csak jobban kialakíthatjuk saját gardróbunkat.

A Dior rúzsoknak enyhe de annál kellmesebb illatuk van.
A rúzsok cserélhetőek. Ez azt jelenti, hogy a teljes kiszerelésű rúzskupakba bele lehet tenni a mini verziókat is. Csak ki kell pattintani az egyiket és helyére betenni a másikt :)

A kollekció minding év vége felé jön ki és a rúzsok dobozát még évekig lehet clutchként hordani. Nagyon megéri mert több funkicós és éveken át használható termékeket kapunk a pénzünkért.