Home » Notino – gőzölős hajvasaló

Notino – gőzölős hajvasaló

Notino – gőzölős hajvasaló

A hajformázás egy nagyon fontos dolog a nők életében. Ez az a tevékenység, amit én nagyon sokáig félvállról vettem. Rájöttem, hogy ha egy téma felkelti az érdeklődésemet, akkor nagyon beleásom magam a témába. Ez a hajformázással is így volt. A Remington Hydralux PRO S9001-es hajvasalóval két legyet ütöttem egy csapásra. A hajvasaló ugyanis nem csak egyenesíteni, hanem göndöríteni is tud. Illetve ami egy sokkal fontosabb tulajdonsága, hogy hideg párával védi a hajamat a formázás közben.

A hajformázók, mindig is levettek a lábamról. Az egyik teljesen egyenessé varázsolja a hajam, a másik gyönyörű göndör hullámokat készít. Minden egyes formázótól elalélok, mert annyira szép és különleges eredményeket tudnak produkálni. Majd elkezdek gondolkozni azon, hogy hova tudnék még egy meg egy harmadik, negyedik hajformázó eszköznek helyet találni a fürdőszobában. Nem utolsó sorban ugyanez a kérdés merül fel bennem ha elutazok. Rokonaim Londonban és Dubaiban élnek, de egy balatonfüredi nyaraláskor is felmerül bennem, hogy a sok ruhám és kiegészítőm mellett – amikről nem tudok lemondani – hova férne még két – három hajformázó?! A Remington Hydralux PRO S9001-es hajvasaló egy tökéletes megoldás ezekre a gondokra.

A hajam hosszú, vékonyszálú, egyenes és természetes szőke. A hajam tövénél hullámos, a vége egyenes. A teljesen hullámos és a szög egyenes között van. Ezért a hajvasalós formázással ki tudom billenteni ebből a köztes állapotból a hajkoronámat. Mivel vékonyszálú így fokozottabb figyelmet kell fordítanom a formázással járó sérülésekre, hiszen nagyon könnyen töredezik. A hajvasalóval a haj minden esetben erős igénybevételnek van kitéve, de ezt a műveletet a gőzölős hajvasaló nagy mértékben minimalizálja. A hajunkon természetesen ilyenkor is kell hővédő sprayt használnunk és ugyancsak nem szabad a vizes hajunkat vasalni, mint bármely más hajvasaló esetében, de egy ilyen hideg párás funkció nagymértékű védelmet biztosít és sokkal kevésbé roncsolja a haj szerkezetét vasalás illetve göndörítés közben, mint más hajvasalók.

Notino - gőzölős hajvasaló

A hajvasalómat több mint fél éve használom és nagyon elégedett vagyok vele. Az elején sok gyakorlást igényelt, hogy göndörítésre is használhassam, de megérte. Ma már pillanatok alatt olyan hajat varázsolok magamnak, amilyet csak akarok.