Home » Yves Rocher Anti Age Global termékcsalád

Yves Rocher Anti Age Global termékcsalád

Yves Rocher Anti Age Global termékcsalád

Anti age Global

Egy fantasztikus reggeli sajtótájékoztató keretén belül, megismerkedhettem az Yves Rocher Anti Age Global termékcsaláddal. Ez a termékcsalád is Anyukám malmára hajtotta a vizet, mert az Ő tapasztalatait osztom meg itt a blogon. A termék ugyanis érett bőrre való, azon belül viszont minden bőrtípusra. Az egész termékcsaláadra jellemző a lila rügynektár összetevő, mely a mélyhidratálásért és a ráncok ellenei küzdelemért felelős.

Az öt termékből álló rutin a következő:

Reggeli rutin:

Esti rutin:

Anti Age Global

Mivel a rutin is mutatja, hogy külön fényvédőt kell használnunk, a nappali krém mellett, ezért itt ki kell hangsúlyozni, hogy a nappali krém semmilyen SPF-et vagy más UV védelmet nem foglal magába. A nappali krémek ugyanis nem abban különböznek az éjszakai krémtől, hogy fényvédőt is tartalmaznak, hanem az állagukban. Anyukám is említette de az eseményen is megmutatták az Yves Rochés hölgyek, hogy a nappali krém állaga sokkal könnyedebb, mint az éjszakai arcápolóé.

Fényvédelem

A fényvédelem pedig nagyon fontos! Ezt a védelmet télen-nyáron nagyon komolyan kell vennünk, így a nagyon kedves Yves Rocher csapat az Anti Age Global termékek mellett egy fényvédővel is megleptek minket, hiszen tudják, hogy egyik reggeli rutin sem lenne befejezett fényvédelem nélkül!

Szintén az eseményen említették, és ezért is jó ha személyes kapcsolatot alakítunk ki a bolti dolgozókkal, mert a szemkörnyék ápolót, úgy tudjuk maximalizálni a legkönnyebben ha hűtőben tartjuk. Így a reggeli püffedt táskától is nagyon hamar megszabadulhatunk, és meg a sejtmegújítás és mély hidratálást is biztosítja nekünk ez a szem alá való krém.

Anti Age Global

Az esti rutinunkat, minden körülmények közt a két lépéses tisztítással kezdjük. Legfőképpen, akkor ha sminket is viselünk a mindennapokban. A tisztítás után következhet az esti mélyhidratálás, amit a sejtmegújító szérum-eszencia vagy a ragyogó hatást biztosító ampullák felváltott használatával kezdhetünk. Végül de nem utolsó sorban az éjszakai krémmel zárhatjuk a napunkat, ami egy testesebb krém. A szemránc krém reggel és este is ajánlott.

Anti Age Global

Nagyon szépen köszönöm az Yves Rocher csapatának ezt a kedves csomagot és az eseményre való meghívást! Még több Yves Rocher bejegyzésért katt ide