Home » Jo Malone London Karácsonyi Gömb

Jo Malone London Karácsonyi Gömb

Jo Malone London Karácsonyi Gömb

2022 telén egy igazán hangulatos kis meglepetéssel készült a Jo Malone London. A kis gömb nem is olyan kicsi, hiszen két terméket is magába foglal. Az egyik az ikonikus English Pear and Freesia és az ugyancsak nagy közkedveltségnek örvendő Myrrh & Tonka. Az előző egy utazó méretű 9ml-es cologne, ami minden táskamérethez tökéletesen passzol. Ha ajándéknak szánjuk ezt az illatot és esetleg nem ismerné az ajándékozott ezt a méltán szeretett illatot, egy akkora kiszereléssel egy életre a márka rabjává tehetjük :)
A tökéletes táskaméretnél pedig nem vicceltem. Mostanában nagyon sokszor rohangálok a városban kis méretű táskával. Aminek hosszú táskafüle van így “crossbody”-ként viselhetem, így a karom szabadon maradhat. Viszont ezeknek a táskáimnak limitált az űrtartalmuk ez a 9ml-es kiszerelés pont ezekhez a rohangálós napokhoz tökéletes. Az utazó méretnek én a 30ml-es kiszerelést mondanám, hiszen ha mondjuk egy hétre ki kell mennem Londonba, akkor sajnos ez a kiszerelés már nem lesz elegendő.

Azért is szeretem az ilyen ajándék szetteket, mert tényleg tökéletes karácsonyra és tényleg nagyon jó alklamat ad új illatok kipróbálására. Mivel tudjuk, hogy egy-egy illat kiválasztása nem három perc, hiszen bemegyünk a boltba,  mindent is végig szaglászunk majd teljesen belezavarodunk, hogy hogy lehetne bankrablás nélkül kiválasztani a következő szerelem cologne-t. De viccet félretéve ugye mindenki bőrén is másképp viselkedik egy-egy illat így ha még a bankrablásról nem is kell gondolkodnunk, akkor is érdemes először a kiválasztott illatot egy fél napig a csuklónkon is hordanunk, mielőtt a következő szerelem parfümümket hazavinnénk.
Ezért is tökéletes választás ez a kis gömböcske. :) Már a design is levesz a lábamról, nemhogy a tartalma!

Jo Malone London karácsonyi gömb

A Jo Malone London karácsonyi gömb tartalmából számomra a Myrrh & Tonka testápoló volt újdonság. Az English Pear & Freesia már régi szerelem. Ez a kis testápoló (sajnos) felkerült a kedvenceim közé :) A két illatot magamtól sosem párosítottam volna össze de Jo Malone London jobban ért ehhez, mint én így valami fergeteges kombó alakult ki ebből a két illatból. Ha van időtök próbáljátok ki a Jo Malone London magyarországi üzletében és megértitek, hogy miről is beszélek :)

Még több Jo Malone London bejegyzésért ide kattints!