Home » Jo Malone Yuja cologne

Jo Malone Yuja cologne

Új illat

2020 nyarán, kicsit megkésve a COVID miatt de megérkezett a Jo Malone London Spring Blossoms limitált kollekciója két új illattal. Az egyik ilyen illat a Jo Malone Yuja cologne a másik pedig a Waterlilly cologne. Az új illatok mellett megtalálhatóak a kollekcióban:

  • Osmanthus Blossom cologne
  • Silk Blossom cologne
  • Orange Blossom diffuser
  • Orange Blossom gyertya
  • Nectarine Blossom and Honey cologne ceruza
  • Spring Scents kollekció 5db 9ml-es illattal
  • Waterlilly cologne
  • Yuja cologne

Jo Malone London Spring Blossom limtált kollekció

Jo Malone London évek óta minden tavasszal debütál egy új limitált kiadással a Spring Blossom kollekcióval. Ez a kollekció, egy friss, virágos illatkat tartalmazó gyűjtemény, mely a zord hideg tél után tényleg meghozza a kedvünket, megújuljunk és várjuk a tavasz adta csodás lehetőségeket.

Jo Malone Yuja cologne

Jo Malone Yuja cologne

Ez az új illat egy, friss, fiatalos cologne. Az illatjegyei egy citrusos, nagyon kellemes, élénkítő kombináció, amik tényleg éreztetik a mély, meghitt téli illatok után a megújulást. Már most sajnálom, hogy limitált, mert ha egyszer beleszeretek egy illatba, nem nagyon szeretek megválni tőle. A csomagolás is megváltozott a dobozok letisztultabb, elegáns stílust öltöttek. A doboz szélén lévő kis masni egy kedves utalás a doboz tartalmára. A Jo Malone London termékek, rendkívül jó ajándékok, barátnak, barátnőnek minden jeles alkalomra :)

Az üveg is más, mint a megszokott, egy matt tejes hatást kaptak az illatok. A Yuja illat egy átmenetes sárgából átlátszóba váltó üvegbe lett zárva. Nekem nagyon tetszik, hogy  változott a csomagolás, mégsem lett tolakodó vagy kirívó a változás. Az is nagyon tetszik, hogy az üvegen nem matrica van, hanem már a felület megkapta a márka kecses, szolíd jelzését.

 

A Jo Malone London egy angliai luxusmárka 1990-től a brandet Jo Malone alapította. 1999-től az Estee Lauder márkacsoporthoz tartozik. 2006-ig a márka kreatív igazgatója maradt. Jo Malone megalapította új márkáját Jo Loves néven. Jo Malone London parfümőrje Christine Nagel volt 2014-ig, 47 illatot kreált a márkának.

Jo Malone Yuja cologne