Home » Remington PROluxeYou Adaptive meleglevegős hajformázó

Remington PROluxeYou Adaptive meleglevegős hajformázó

Remington PROluxeYou Adaptive meleglevegős hajformázó

Új hajformázó családdal rukkolt elő a Remington. Már több bejegyzésem is született a márkáról és minden alkalommal egyre jobban és jobban a szívemhez nő ez a brand.

Évekkel ezelőtt kezdtem el igazán foglalkozni fajformázással. Rám fért, hiszen az , hogy egy-egy edzés után megmostam és ahogy esett, úgy puffant alapon megszárítottam a hajam. Mindenféle hajápoló vagy formázószer nélkül. Illetve még a hajszárítót és a fésűt se használtam helyesen :( Így visszagondolva borzasztó. Ezek a dolgok elég súlyosak és szerencsére hamar rájöttem, hogy bizony foglalkozni kell a témával.

A Remington hajszárítójával készült bejegyzésem itt olvasható.
Miután körkefével és sima hajszárítóval megtanultam beszárítani a hajam, boldogságom határtalan volt, hiszen ég és föld a különbség egy szép beszárítás és egy szalmakazal hajszárítás között.

A jó hír az, hogy ezt még lehet fokozni!

Remington PROluxeYou Adaptive meleglevegős hajformázó Style Adapt funkcióval

Ez az új hajformázó, azért olyan forradalmi a Remingtontól, mert ugyebár a hajunk legnagyobb ellensége a HŐ. Próbálunk kompromisszumot kötni, hogy szépek is legyünk de ne is okozzunk hatalmas károkat a hajkoronánkban. A Style Adapt funkció ezért is nagyon hasznos. Ezzel ugyanis a gép a hajunk vastagságához és szerkezetéhez állítja be a hőfokot és nem nekünk kell találgatnunk, hogy ez a hőmennyiség most túl sok e vagy túl kevés.

Amásik fantasztikus hír, hogy nem kell két eszközt használnunk, hiszen a fésű már a “hajszárítóhoz” van kötve így egy eszközzel tudjuk létrehozni, ugyanazt a csodás frizurát, mint eddig.

Védelem és praktikusság jellemzi tehát az új meleglevegős hajformázóját a Remingtonnak.

Nézzük milyen eszközöket is tartalmaz egy ilyen csomag

Van két fésű és egy hajtő emelő. A két fésű közül az egyik egy körkefe a másik egy oválisabb alakú kefe. A képeken látható hajkoronát én a kör alakú kefével készítettem.
Az elején elég szokatlan a használata a gépnek. Fura, hogy egy kézben van minden, kicsit nem is tudtam mit kezdjek a helyzettel. Viszont, nagyon könnyen meg lehet szokni a jót és hamar lángra lobban az ember az új kütyüjét illetően.

Természetesen, mint mindenben itt is igaz az, hogy minél többet gyakorolja az ember ennek az eszköznek a használatát , annál jobb lesz benne.