Home » Evelin Fink – Courage Kollegció

Evelin Fink – Courage Kollegció

Evelin Fink – Courage Kollegció

COURAGE AW23/24 – MERÉSZ UTAZÁS A JÖVŐBE

EVELINFINK 23-24 ősz-téli kollekciója a COURAGE nevet viseli  (Weboldala. ) – a jelen és jövő kihívásaival szembeni bátor, reziliens hozzáállást szimbolizálja. Folyamatos új kihívásokat tartogató jelenünkkel és jövőnkkel csak tudatosan, optimistán, és önmagunkkal összhangban tudunk lépést tartani.

Evelin Fink

Fink Evelin a rá jellemző strukturált szabásvonalakkal, geometrikus formákkal teszi lehetővé a nők számára, hogy belső tartásukat és erős karakterüket megmutassák a világ számára – azt a belső hajtóerőt, amellyel könnyedén veszik az élet adta új helyzeteket, nem veszítve közben eleganciájukból és identitásukból. A sziluettek, karakteres szabásvonalak stabilitást adnak a nőnek, aki két lábbal a földön jár – miközben a hangsúlyos vállak a határtalanságot és az új lehetőségek felfedezését szimbolizálják. Ez az a bátorság, amit a kollekció darabjai képviselnek: valóságban gyökerezik, ám a lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt. A kollekció viselői akkor is bátran néznek a jövőbe, ha az éppen kiszámíthatatlannak látszik.

Fink Evelin

Az előző kollekcióval folyamatosságot képez a Goldberger Textilgyár ikonikus mintáinak használata és újragondolása. Az absztrakt vonalak kaotikus rendszere a virtuális és valódi világ határainak összemosódását jelképezik. Határtalan új lehetőségek, folyamatos átalakulás, identitásunk újraalkotása: mind az új virtuális forradalom hozadéka – amelyek felfedezése a megszokottnál nagyobb bátorságot igényelnek.

Evelin Fink

A darabok színvilágát a technológia és a kozmikus felfedezések ihlették. A Mars poros elhagyatott táját idéző inspiratív asztrovörös és a galaktikus kobaltkék mindennapok realitásából való elvágyódásra és az új határok felfedezésére utalnak, egyben intergalaktikus fantáziabeli utazásra hívogatnak.

 Evelin Fink

Anyaghasználat

A kollekció anyaghasználatát természetesség és fenntarthatóság jellemzik. Az erőt sugárzó bőrök fenntartható forrásból származnak, a biopamut, az újrahasznosított gyapjú és bambusz szövetek mellett a vegán selyem, a forradalmi Piñatex textília, és a halászhálóból újrahasznosított SEAQUAL anyag gondoskodnak arról, hogy a kollekció darabjaival minimalizáljuk ökológia lábnyomunkat. Az újító anyagok mellett a hagyományos textíliák használatával (pl.  hernyóselyem és kupró) lesz a kollekció igazán előkelő és időtálló része az erős, öntudatos és bátor nők gardróbjának.

Evelin Fink Evelin Fink Evelin Fink

Evelin korábbi kollekciója itt található:

https://www.stilusagardrobban.com/divat/evelin-fink-budapest-central-europian-fashion-week/