Home » Húsvéti smink tipp – MAC

Húsvéti smink tipp – MAC

Húsvéti smink tipp – MAC

Itt az ideje elgondolkodni, hogy milyen sminkkel készüljünk majd a húsvéti ünnepekre, legfőképpen a hétfői locsolásra. Az elővigyázatosság kedvéért használjunk vízálló szempillaspirált, mert az mindig jól jön. Ha nagy meleg van akkor azért, ha leöntenek egy vödör vízzel, akkor meg azért jó választás :)

Igazából szeretem az ilyen tradícionális ünnepeket, emlékszem egyszer barátnőmnél voltam vidéken és egész vasárnap sütöttünk főztünk, mert hétfőn bizony 67locsoló érkezett:) Nekem nagyon nagy élmény volt, Ő kevésbé élvezte hogy büzlöttünk a nap végén mint egy záptojás, de valljuk be abban az évben esélyem sem volt elhervadni. :)

MAC Prep + Prim

Na de térjünk is rá a sminkre. A MAC márkáról évek óta olvashattok a blogomon, hiszen a Candy Yum Yum rúzs egy életre beírta magát a rúzs kollekcióm leghasználtabb darabjai közé. Viszont ezt a sminket a Rethink Pink Amplified Creme szín koronázta meg. A hétköznapi sminkeimnél és most is az első és legfontosabb lépés a MAC Prep + Prim használata volt. Nekem ez a termék egy “gamechanger”. A különböző rúzsok napi használata ugyanis nagyon kiszárítja a számat és hiába kenem be éjjel -ha nappal a rúzsaim alatt nincs ez a termék- estére nagyon szárazzá válik a szám. Ha csak egy terméket lehetne ajánlanom a MAC -től, akkor az nagyon nagy valószínűséggel ez lenne.

Az arcomat tisztítás után az Yves Rocher BB Peau Parfaite krémjével egységesítettem, ehhez a MAC 170-es ecsetemet használtam. Szeretem ezt az ecsetet, már évek óta megvan és még mindig olyan lágyan ér a bőrömhöz, miközben nagyon szépen és könnyen lehet vele dolgozni.
A Hyper Real Glow egy igazi csoda, mert amit ez a highlighter a bőrömmel tesz, azt nem lehet más szavakkal leírni. A szemöldököm alá, a felső ajkam legmagasabb pontjára, az orrom közepére és C-alakban a szemöldököm végétől a szemem alatti részre tettem. Igen, kijelenthetjük, hogy nem sajnálom a highlightert és előszeretettel csillogok ezeken a pontokon :) A mattításomról pedig egy enyhe csillogást biztosító MAC -es púderes állagú szintén highlighter gondoskodott. Ha húsvét hétfőre se terveznénk csillogást, akkor mikorra?! :)
MAC

Ugyancsak ezzel az attitűddel használtam a zöld szempillaspirálomat, ami szerintem egy kis csenevész vidámságot csempészett a sminkembe. Ha tavasz, akkor színek. :)
Régi kedvencem a szemöldökceruzám. Hétköznapokon nem tartozik az alap sminkes termékeim közé, pedig mindig rádöbbenek, hogy mennyire karakteressé teszi az arcomat ez az eszköz.:)

Kijelenthetem, hogy én készen állok az idei Húsvétra, Ti hogy álltok vele? :)