0   545
0   530
183   610
6   691
0   660
1   885
0   884
0   665
0   570
Home » Avon Mark Oh So Tokyo kihívás

Avon Mark Oh So Tokyo kihívás

Júliusban különleges utazásra invitál minket az AVON, hiszen Tokió város energikus és vibráló atmoszférája ihlette Avon Mark Oh So Tokyo limitált sminkkollekcióval azonnal átjár bennünket Japán izgalmas világa. A kollekció részét képző Avon Mark Oh So Tokyo száj- és arcfény, szemhéjtus, a metálfényű szemhéjfesték, a hidratáló primer és az ombre pirosító és highlighter segítségével a visszafogottól kezdve egészen az élénk, extravagáns sminkeket készíthetünk magunknak.
Ezekkel a szavakkal illeti az Avon az új Avon Mark Oh So Tokyo kollekciójukat. Ami engem illet szeretek kreatívkodni. Mondjuk nem annyira, mint Rita húgom, akinek majdnem 100db pirosítója van és mindegyikről ódákat tud zengeni. Viszont én azt vallom, hogy legyen kevés sminkem de azt használjam el mielőtt még lejár a szavatosságuk. Ez adja a dolog pikantériáját.

Avon Mark Oh So Tokyo

Most az Avon kihirdetett egy felhívást, hogy aki szeretne a bloggerek körében, az japán kreatív sminket bemutatva megnyerheti az Avon Mark Oh So Tokyo kollekció egy csomagját. Nem tudom elképzelni, hogy már csak a kreatív csomagolás ne vett volna le mindenkit a lábáról.
Úgy döntöttem, hogy végül én is készítek egy sminket erre az alkalomra. Azt ugyebár tudom, hogy hideg nyár a szín típusom, Ezért mindenképp a kedvenc rózsaszín árnyalatomat használtam fő színként, hiszen ez nagyon jól illik a bőr- és szem szín típusomhoz.
Avon Mark Oh So Tokyo
Azt be kell vallanom, hogy nagyon nehéz volt kifehérítenem az arcom. Ahhoz , hogy ez sikerüljön először úgy gondoltam, hogy lealapozom és arra fogom ráépítve felvinni a hintőport vagy a púderemet. Na, ez nem jött össze. Szép színem lett, ahelyett, hogy sápadt lettem volna. Majd rájöttem, hogy itt nem működik más csak ha a korrektorommal festem be teljesen az arcom. Így is tettem. A smink elkészítéséhez használtam még szemöldök ceruzát, egy pinkes színt a szememre és az orcámra és egy pink színű rúzst.
Avon Mark Oh So Tokyo versenysmink
A hajamat csak a smink elkészítése után kezdtem el összerakni. Hirtelen felindulásból jött, hogy az asztalom körül lévő szárított rózsáimat felhasználja. Persze, nem volt könnyű beleapplikálni a hajamba a rózsákat és éreztem, hogy közben egyre jobban vörösödik a fejem :) Ami persze nem volt só, hiszen fehér, sápadt arcot szerettem volna visszalátni a képeken. Nagyon élveztem, hogy kreatívkodhatok. A ruhám egy selyem kimonó stílusú köpeny volt.
Avon Mark Oh So Tokyo száj
Avon Mark Oh So Tokyo
Köszönöm szépen a felhívást és a meghívást nagyon tetszett ez a kihívás (is)!
@avonhungary #avonohsotokyochallenge #hirdetés
Előző Avon smink kihívásért kattints ide!