Home » Kerényi Virág – 2021. Budapest Central Europian Fashion Week

Kerényi Virág – 2021. Budapest Central Europian Fashion Week

spread-kerenyiviraglove-kerenyiviragfollowyourheart-kerenyivirag

Kerényi Virág

A Budapest Central Europian Fashion Weeken az első interjúalanyom Kerényi Virág volt. Be kell vallanom, nekem is nagy kedvenceim közé tartozik a tervező, mert minden bemutatója emlékezetesen beleég az emberek elméjébe. Ez a a 2022-es tavasz-nyár kollekciójának divatbemutatóján sem volt másképp. :)

 

Gratulálok a kollekciódhoz! Mindig újítasz, állandóan meglepsz minket és megújulsz, fokozva a régi kollekcióid hatását. 

Köszönöm szépen. Még ha kicsit félek is tőle, hogy vajon tudok-e majd újat mutatni,  szerencsére mindig fejlődök és alakulok, és folyamatosan dolgozom magamon, ennek köszönhető ez.

Kicsit mesélj a kollekcióról, honnan jött az inspiráció?

Sosem követem a trendeket vagy a trendszíneket. Én csak elkezdek alkotni és szépen felépíti magát a kollekció ahogy folyamatosan dolgozom. Nyilván az is benne van hogy sokat éltem külföldön, valamint az is hatással volt rám, hogy sok filmen dolgozom ezáltal sok emberrel találkozom és sok új embert ismerek meg és ez az egész közeg inpriáló hatással van rám. Az is rádob egy lapáttal, hogy anyuka vagyok, és így más perspektívába kerülnek a dolgok, és az élet olyan részleteit is észreveszem, amit előtte nem vettem.

laugh-kerenyivirag feel-kerenyivirag dream-kerenyivirag

A mai napig csak táskák elérhetőek a webshopodon. Mikorra várható a ruhák és cipők megjelenése?

Tervben van, mivel most már eljutott a márka oda, hogy nagyon sokan érdeklődnek a ruhák és a cipők után is. Mivel eléggé kinőtte magát a márka, kicsit meg kell állnom és át kell szerveznem a dolgokat. Nem fér már össze a nagy hollywood-i produkciókban való részvétel, a gyereknevelés és a márka építése. Szeretnék a márkámra koncentrálni, mert ez az én kis szerelem projektem. Szeretek filmezni de az a munka nem egy kisgyermekes anyukának való.

Amíg feltöltés alatt van a webshopod, hogyan érhetőek el a ruháid?

Bátran keressenek meg az instagramomon (www.instagram.com/kerenyivirag), mert mindenkinek válaszolok. A webshop feltöltése folyamatban van, 2 fix fotóssal dolgozunk, hogy utolérjük magunkat, de ezt a munkafolyamatot is le kell tisztáznunk mert több külföldi webshop megkeresésünk is volt már.

learn-kerenyivirag meditate-kerenyivirag think-kerenyivirag

Hogy kell elképzelni a tervezési folyamatot? Először készen vannak a kiegészítők és utána hozzá tervezed a ruhákat?

Nem. Teljesen egymás mellett, párhuzamosan halad a tervezés. Nem görcsölök rá, magamat adom mert ez én vagyok, belőlem jön. Még ha az elején úgy tűnik, hogy semminek semmi köze egymáshoz, a végén mégis összeáll egy egésszé.

savetheworld-kerenyivirag take-kerenyivirag care-kerenyivirag

Te most kétlaki életet élsz?

Nem, itthon élek. Mióta szültem, azóta Amerikában már nem forgatok, csak azokban a filmekben veszek részt, amik Magyarországon forognak.

És mennyi idős a gyermeked?

3 és fél éves a kisfiam és a világért nem mennék sehova nélküle.