3   45
1   26
0   55
0   44
0   55
0   31
2   31
1   43
0   46

Yves Rocher – Monoi de Tahiti

 

Monoï de Tahiti termékcsalád 5 családtagból áll. Egységesen minden darabjához Monoï olajat használnak fel. Ezt az olajat a Tiaré virágból állítják elő, és a virág frissítő illatát érezzük a termékekben. A virág, ami nem mellesleg Tahiti nemzeti szimbóluma is, egy egzotikus nagyon igényes növény. A belőle kinyert Monoï olaj védi az erős napsugárzásnak kitett bőrt és hajkoronákat. A Nap veszélyes sugarai még fátyolfelhős égbolton is átszűrődnek, ezért fontos még ezeken a napokon is védelmet biztosítanunk a bőrünk és hajunk számára. Ha pedig tengerparti nyaralásara megyünk, akkor meg még nagyobb védelemre van szükségünk.

A gyengéd sampon-tusfürdő a Monoï olaj frissítő illatával varázsolt el, ahogy kipróbáltam. Nagyon könnyed, üde illata van, érdemes megszagolni, mert pillanatok alatt vakációs spának érezzük a környezetünket tőle.

Thaiti nemzeti zászlója

A hidratáló szárazolaj segíti a bőr természetes barnulását. Zuhanyzás után próbáltam és tényleg egyből felszívódott. Kellemes illata van és bársolyossá teszi a bőrt. Hajon sem ragacsos, inkább könnyen fésülhetővé teszi azt.

Gyönygházfényű hidratáló olaj. Ez az a termék, amit már használtam korábban is és egyszerűen imádom! Nem csak hidratál de gyönyörűen csillog tőle az ember bőre. Viszont ezt az olajat hajra nem ajánlom. Legalábbis a vékony szálú szőke hajon nem vált be, de ez szerintem egyénfüggő. Nem lett tőle szépen csillogó a hajam inkább megmostam újra, miután kipróbáltam. Természetesen ez csak az én haj típusomnak szól, benne van a pakliban, hogy más haján gyönyörű frissen mosott érzést és csillogó hatást kölcsönöz. :)

Tápláló testápoló olaj – Testre & hajra, ez pedig az a termék, ami vékonyszálú szőke hajon is tápláló kellemes érzetet keltett. Fontos megemlíteni, hogy  26°C alatti hőmérsékleten megszilárdul, de semmi pánik már kézmelegítés hatására is visszanyeri cseppfolyós állagát. :)

Radírozó olaj testre fő összetevője a Monoï olaj, amelyet az Yves Rocher szakértők a Tiaré virágszirmaiból állítanak elő. Ez a különleges növény csak a Francia Polinéziában található, mivel csak a Csendes-óceán déli szigetei rendelkeznek optimális mikroklímával, ami nagyon fontos egy ilyen igényes növény termesztésénél. A Tiaré virág nagyon érzékeny, ezért a begyűjtése kizárólag kézzel történik, nehogy a szirmok megsérüljenek és a lehető leghosszabb ideig megőrizzék frissességüket. Az olajkészítés nagyon szigorú, pontos eljárás alapján történik, amelynek során a virágszirmokat 10 napon át kókuszdióolajban áztatják.”
– Yves Rocher weboldal

Ezt a bekezdést mindenképp, be szerettem volna szúrni a bejegyzésembe, mert szeretem ha Ti, Kedves Olvasóim tisztában vagytok a dolgok hátterével és nem biztos, hogy a webshop oldalán erre rátaláltok. Ez a termékcsalád ugyanis egy rettentően hosszú folyamat eredménye és minden cseppje még többet ér az én szememben, ezzel a tudattal, hogy ilyen eljárással készül, és hogy ilyen történelmi háttere van.

Nagyon szépen köszönöm az Yves Rocher csapatának ezt a fantasztikus PR csomagot. Éljen a nyár, otthon és a tengerparton is! :)

#promóció