Home » Yves Rocher – all we need is less

Yves Rocher – all we need is less

Egyre több márka jelentkezik felelősségvállalás tudatosságával a piacon. Az Yves Rocher nem tegnap kezdte ezt a fajta gondolkodásmódot, viszont egyre több oldalról közelíti meg a témát.

Az eddigi szuper tapasztalataink a termékeikkel kapcsolatban, az újra hasznosítható flakonjaik és a tudatos csomagolásikban rejlett. Most azonban egy új ötlettel a koncentrált termékeikkel tesznek egyre többet a jövőért. Ezek a tusfürdők ugyanis 40 fürdésre elegendőek, csakúgy ,mint 400ml-es társaik. Ellenben kisebb a csomagolásuk, tehát kevesebb helyet foglalnak és kevesebb teherautót kell használnia a cégnek a szállításhoz, így a szén-dioxid kibocsátást is csökkentik, ami ugyebár az üvegházhatás legfőbb alkotója és a globális felmelegedés alapja…

Igazából kíváncsi vagyok, hogy a társadalom, hogy fogj fogadni ezt a kezdeményezést, hiszen úgy tűnhet, hogy kevesebb terméket kapunk a pénzünkért, ami csak egy illúzió, hiszen nem a mennyiség hanem a minőség a fontos.

6 illattal rukkolt elő a brand és egy sampont is tettek a kollekcióba. Személy szerint nagyon örülök, ennek az újításnak hiszen a heti 3bikram jóga órámra, mindig ekkor kiszerelésű flakonokat viszek, hogy ne kelljen annyit cipekedni.

Az illatok amikből választhatunk:

-levendula

-lótusz

-málna

-gránátalma

-mangó

-olíva

Személyes kedvencem a mangós :)

Köszönöm szépen az Yves Rocher csapatának a csomagot!

*PR ajándék