Home » Yves Rocher Sensitive Camomille

Yves Rocher Sensitive Camomille

termékcsalád
Yves Rocher Sensitive Camomille termékek

Kamilla virág

Új termékcsaláddal rukkolt elő az Yves Rocher. A #akamillaereje kampányuk az érzékeny bőrű embereket célozta meg. Ugyanis, ahogy azt már az otthoni boszorkány konyhánkban is megszokhattuk és használjuk belsőleg, úgy a kamilla a bőrünket külsőleg is nyugtatja. Az igénybevett érzékeny bőrnek szüksége van a külső – belső segítségre. A kamilla virág jó tulajdonságai, hogy antibakteriális és gyulladáscsökkentő, lassítja a szabadgyökök képződését, nyugtató hatású. Emellett forrázatként, inhalálásra, fürdőként, szájöblítésre és borogatásként is felhasználják a növényt.

sminklemosó olaj
sminklemosó olaj

Yves Rocher Sensitive Camomille Termékek

Az sminklemosó olaj, segít irritáció nélkül eltávolítani a sminket. Meglepődtem, mert bár olaj mégsem hagy olajos utóérzetet. 150ml-es kiszerelésű a termék. Személy szerint én otthon az esti arcápolásomba építettem be a használatát.

sminklemosó krém
sminklemosó krém

A sminklemosó krém formula, nem csípi a szemet miközben a szemfestékünket mossuk le, illetve jól teljesített a rúzsok leszedésénél is. :) La Gacilly környezetbarát mezőgazdaságából származik a benne található kamilla kivonat, ami természetesen nem meglepő, hiszen az Yves Rocher márka nem csak szépségápolásra de a környezetvédelemre is kiemelkedő figyelmet fordít. Ez egy nagyon pozitív értéke a márkának és ez is hozzájárul, ahhoz, hogy nmár réges -régóta szeretem és használom márka termékeit.

bőrjavító zöld krém
Yves Rocher Sensitive Camomille bőrjavító zöld krém

Kipirosodásra hajlamos, érzékeny bőrre ajánlott a bőrjavító zöld krém. A színe és a kamilla tartalma segít enyhíteni a pirosságot és ellenállóbbá teszi a bőrt. A folyamatos használata meghozza az eredményt. Már pár alkalom után is észrevehető a különbség és ezt a hosszútávú használat csak megerősíti.

nyugtató - tápláló arcápoló
Yves Rocher Sensitive Camomille nyugtató – tápláló arcápoló

Az nyugtató – tápláló arcápolót a reggeli arcápolásomba iktattam be. Reggelente ha van bikram jóga óra, akkor engem ott meg lehet találni. Ezért mikor felébredek gyorsan arcot mosok utána használom a készítményt és a 7órás reggeli jógára már ebben érkezem.

nyugtató arckrém
Yves Rocher Sensitive Camomille nyugtató arckrém

Jóga után pedig ez a könnyed  nyugtató arckrémet használom, mert 50ml-es és könnyedén elfér a sporttáskám neszeszerében. Praktikus és hatékony ennél többet nem is nagyon kívánhatnék egy arckrémtől :)

Köszönöm szépen az Yves Rocher Pr csapatának ezt az új termékcsaládot.

Ehhez hasonó cikkem itt találhatók.