14   589
16   585
3   549
2   564
5   574
8   582
5   536
0   553
0   579
Home » Lush – fürdőszobai csodák és varázslatok

Lush – fürdőszobai csodák és varázslatok

Lush

A Lush fürdőbombák világhírűek. Ha nem is ismerjük a márka összes termékét, akkor is ismerjük ezeket az illat csodákat. A Lush üzletekbe betérve, én személy szerint ki se szeretnék többet menni, mert az ott terjengő illatfelhő annyira magávalragad és a színek – formák kavalkádjában egyszerűen csak jó kedvre derül az ember.

Legfontosabb tudnivalók:

  • 100 %-ig vegetáriánus termékek
  • csakis etikus beszállítókkal dolgoznak együtt
  • nem végez a cég állatkísérleteket és felszólalnak a tevékenység ellen
  • kézzel készített termékek
  • pucér csomagolásúak, vagyis a legtöbb termék újrahasznosított papír csomagolásba vagy újrahasznosított vászon kendőbe kerül a vásárlás során

Lush termékek

Lush Twilight

“Ellazító, megnyugtató csillámlás.”

Ennek a fürdőbombának édes illatát a tonkabab adja. Míg bőrkiegyensúlyozó és megnyugtató hatását a levendulaolaj hozzáadásával kapta a bomba. Nagyon szeretem, mert csillámossá teszi a fürdővizet, ami egyből jó kedvre derít és összetevőinek hatására teljes ellazulás a végeredmény. 25 évvel ezelőtt a Lush találta fel a fürdőbombát. MA ez az egyik legkedveltebb fürdőbomba a Lush termékpalettán.

Twilight - Lush

Lush The Comforter

“Feketeribiszkés habtakaró”

Ez a fürdőbomba is egy esti ‘metime’ rutinhoz tartozik. A gyümölcsös illat elterjed a fürdőszobában és az élmény nagyon jó relaxációs folyamat. A feketeribiszke ellazít, míg a bergamottolaj felfrissíti az elmét. A lágy ciprusolaj békét és megnyugvást hoz. Ezt a bombát, akkor szoktam használni ha stresszes időszakom van és kicsit ki kell kapcsolnom a stresszfaktort. Legyen vizsgáról, vagy munkáról szó ez a fürdőélmény tutira kiszellőzteti és megnyugtatja az embert. A Lush fürdőbombák az illóolajokat természetes formában tartalmazzák.

The Comforter - Lush

Lush Peachy

“Barackos szerelem.”

Ezt a fürdőbombát használom a gardrób szekrényemben illatosítóként és az összes fiókom rejt magában egy ilyen fürdőbombát. Leírhatatlanul finom illata van. Vicces kis fenék asszociáció is szerepet játszik a pimaszságában és az illat kombinációja is cserfes. Legnagyobb kedvenc. A forró fürdőbe örvényszerűen kezd pezsegni ez a barack. A grépfrútolaj miatt antibakteriális és hangulatjavító hatással is rendelkezik ez a bomba. A felső bőrréteget A-, E-és K-vitaminnal ápolja.  Minden fürdőgolyót száraz, hűvös helyen kell tárolni.  Amikor elfilózok, hogy egyzser készíttetek magamnak egy fürdőbomba szekrényt, amit a fürdőben helyeznék el, mindig eszembe jut, hogy száraz hűvös helyen kell tárolni a bombákat. :)

peachy - Lush

Lucky Cat

“Csillámló, virágos jázmin.”

Ez a cica volt az első Lush habfürdőm. Nekem nagyobb örömöt okoznak a fürdőbombők, mint a habfürdők. Tetszik, hogy habosítja a vizet és az illata is mennyei de a pezsgés nekem hiányzott a WOOOW effekt eléréséhez. A titok abban rejlik, hogy a folyó víz alatt kell elmorzsolni, mikor csak beledobtam a kádba, mint egy fürdőbombát semmi sem történt. A csillámlás persze kárpótolt de ezekkel jó tisztában lenni, már az elején. Hogy melyik termék hogy működik és akkor nem fog csalódás érni.

lucky cat - Lush

Lush Living

Lush kendőcsomagolás

Fenntarthatóbb csomagolás. A kendőcsomagolás szerintem egy fantasztikus ötlet. Amikor az első designer termékemet vásároltam meg, ami a Dior Mitzah kendőm volt, akkor azért választottam elsőnek azt a terméket, mert többféle módon tudom azóta is használni! A kendőcsomagolás ugyanilyen többfunkciós dolog. A termékeket ebben a kendőben hoztam haza. Egy icipici kosrat csomózott össze belőle nekem az eladó. A hölgy teljesen levett a dolog a lábamról. Zseniálisnak ötletnek tartom. Egy kreatív designnal rendelkező csomagolás ugyanúgy a szemétben köt ki, mint egy unalmas csomagolás. Itt a csomagoló anyag is további is funkciót kaphat. A határt csak a kreativitásunk szabhat. Az anyagok újrahasznosított műanyagból készülnek. Még több kreatív csomózási ötletért nézd meg ezt az oldalt!

kendő hajtogatási tippek