Home » Lush All The Best csomagja

Lush All The Best csomagja

Kedves barátnőm meglepett születésnapomon ezzel a csoda Lush csomaggal. Azért csoda ez a csomag, mert már a csomagolása teljesen levett a lábamról.

Az All the best csomag tartalmaz:

 

A csomagolása etikus és gyönyörű. Annyira tetszett, hogy hazahoztam, hogy majd egyszer valaki ajándékához felhasználhassam. Kézzel készült banánpapírból, gyapot érzetű szalagból és eco pops komposztálható csomagolópufikból állt össze a kis doboz, melyek védik a csomagban található termékeket. :)

Tetszett, hogy a márka jobban beeinged a kollégák közé és egy ilyen kedves kis matricával jelzi, hogy Renáta csapata csomagolta  és készítette össze a termékeket, ebben az esetben számomra, aki kapta :)

Körbeölelnek a magukkal sodró, citrusos illatok és a gyengéd, megnyugtató melegség. A galileai Sindyanna női szövetkezet izraeli és palesztin tagjai együtt, kézzel szedik az olívabogyókat, amelyekből aztán hidegsajtolással bőrmegújító fair trade olaj készül. A kifinomult szőlőlevél-forrázat és a frissen facsart mandarinlé csillapítja a bőr szomját, és a béke érzésével vesz körül. Ez az új formula az eddiginél több fair trade olívaolajat tartalmaz, így még inkább támogatni tudjuk a Sindyanna női szövetkezetet.

Nagyon jó illata van ennek a tusfürdőnek, ez volt az első termék, amelyik elfogyott az össze többi közül. :)

Ez a karamellilatú, angol mézet tartalmazó szappan. Ez nem csak egy illat, legszívesebben megennéd és soha más illatot nem szeretnél érezni, annyira elragadó! Ez a kedvencem. Szappan ennél jobban még nem varázsolt el. Az egész csomagból ezt kedveltem meg a legjobban. Pucér csomagolást kapott, ami nem baj mert a kacsa formájú szivacsomon teljesen jó helyet találtam neki a fürdpszobámban. :)

A tengeri só és a citrom természetesen hámlaszt és fertőtlenít. Különlegessége, hogy testre és hajra is használható, ami nagyon jó mert nekem, alapból is a bőrgyógyáaszom felírt egy olyan sampont, aminek a kis szemcséi leradírozzák a fejbőrömet. A színe meg egyszerűen élénkítő :)

Dream Cream Lush

Ez a testápoló, hamar álomba szenderíti az embert, hiszen levendulát és rózsavizet tartalmaz. Szeretem a levendulás dolgokat a párnára fújt esti nyugtató spray-em is levendulás.

Könnyen felszívódik és a könyökömön és a kezemen finom illatot áraszt elallvás előtt.

További Lush bejegyzések itt érhetők el.