0   571
1   586
1   605
261   543
2   577
4   559
0   635
2   585
2   584
Home » Collagen Cocktail – töltsd fel kollagén raktáraidat

Collagen Cocktail – töltsd fel kollagén raktáraidat

Collagen Cocktail – Kollagén raktárak feltöltése

A Collagen Cocktail egy olyan termékcsalád, ami megoldást biztosít a kollagén raktárak feltöltésére. Az arcápolást mindig is a szívügyemnek tartottam. Amíg a sminkeknél a szempillaspirál és a tartós rúzs az ami fontos, a bőrápolás terén sokkal mélyebbre szoktam ásni. Ebben az témában a megelőzés és -ahogy az élet minden területén- a tudatosság nagyon fontos. A kollagén neve a görög eredetű κόλλα (kólla) szóból ered, ami ragasztót jelent. A kollagén egy fehérjéje, mely fontos szerepet játszik a sejtek közötti tér felépítésében, a csontok rugalmasságában, a porcszövet felépítésében. Az emberi szervezet folyamatosan termeli a kollagént. Ez az anyag a kötőszöveteink feszességéért felelős és az idő előrehaladtával, ahogy az anyagcserénk is lassul, úgy a kollagéntermelésünk is (általában 25 éves kor felett kezdődik), így érdemes a folyamatosan csökkenő kollagén raktárainkat pótolni, a szervezet termelését megsegíteni, hogy minél tovább legyen feszes és puha a bőrünk.

Anti-aging arcápoló komplex

Collagen Cocktail Anti-aging arcápoló komplexet egy hónapja használom. Ebben a  krémben, – ami nagyon gyorsan szívódik fel és extra lágy és könnyed formulája van,- többek közt tartalmazza a mesterhármast. Ez a három hatóanyag pedig a:

 • kollagén
 • hialuronsav
 • elasztin

A krém segítségével, kívülről segítem a bőröm kollagén háztartását, de ez még nem minden.

Ahogy a bőrünk nedvességtartalmát is többféle módon támogatjuk (kívülről krémmel, belülről folyadékkal), ugyan úgy a kollagén raktárak feltöltésre is fontos figyelnünk mind kívülről, mind belülről. Az arckrém használatával kipipálhatjuk a a külső feltöltést, míg a folyékony kollagén bevitelével a belső mennyiséget tudjuk pótolni.

Folyékony kollagén

A mesterhármas a felelős a bőrünk feszességéért és ebben a formulában kiemelkedően sok hatóanyag van (9.600 mg). Ahogy a reggeli és az esti arcápolási rutinunk is beleépítjük a mindennapjainkba, úgy a lefekvés előtti a 30ml folyékony kollagén fogyasztása is könnyen rutinszerűvé válhat. Ez egy kicsit sűrűbb folyadék, ami szerintem (de ez ízlésfüggő!) nagyon finom és ez nagyban megkönnyíti, hogy ne felejtsem el bevenni hiszen semmilyen ‘gyógyszer ízt’ nem tapasztaltam. Elérhető három ízkombinációban, én a gyümölcsöset próbáltam, de jól hangzik a barack és a lime ízű is. :) Nem utolsó sorban a termék

 • GMO MENTES,
 • DIÓMENTES,
 • GLUTÉNMENTES,
 • TOJÁSMENTES,
 • SZÓJAMENTES,
 • BÚZAMENTES,
 • ANTIBIOTIKUM MENTES,
 • TEJTERMÉK MENTES :)

Természetesen, ez ugyanúgy egy megelőzési folyamat, mint mikor valaki tizen- huszonévesen nem iszik alkoholt és végül 30éves korában még mindig 24 évesnek tippelik a korát ;)
Szeretem a hosszútávú befektetéseket és a megelőzést és a tudatosságot.