Home » #avonmaszkmánia

#avonmaszkmánia

5 napos arcmaszk kihívást hirdetett az Avon, aminek nagyon örültem, hiszen államvizsga előtt állok és a stressz és a sok tanulás mellett, nagyobb odafigyelés kapott a bőröm a kúra által.

A maszk sorozatot az Avon szépség tanácsadója Károlyfi Edit állította össze.

Mielőtt belevágtam volna a kérés a jobb eredény érdekében az volt, hogy a fátyolmaszkok előtt tisztítsam meg az arcom, radírozzam le és utána helyezzem fel az adott napra kijelölt maszkot.

Hétfő:

Avon True Nutra Effects fátyolmaszk volt a kedvencem. Megmondom őszintén elég későn tettem fel ezt a maszkot hétfőn és el is aludtam benne :) de kedd reggelre pihepuha arccal ébredtem és ami szerintem a legfontosabb nem volt semmilyen következménye, mint kicsit csípős vagy viszkető érzés…pedig több, mint 20 percig volt rajtam a maszk.

Kedd:

True Nutra Effects fátyolmaszk C-vitaminban gazdag. Már egy ideje sláger lett a C-vitaminos bőrápolás és nem véletlenül nagy a „hype” ezeken a készítményeken. A C-vitamin ugyanis nem csak az immunredszerünknek jó, hanem a bőrünk is nagyon hálás érte. Ezt a maszkot viszont nem szabad az előírtnál tovább az arcunk hagyni, ugyanis kis csípő érzést kellt 20perc után.

Szerda:

K-Beauty Cica növény fátyolmaszk, amely visszarántott az életbe. Legyünk őszinték az egyetemen szerdán volt az utolsó leadási nap. Portfólió, plakát, kész szakdolgozatos termékek…
Ennél stresszesebb napot rég tudtam magaménak :) Viszont ez a maszk az enyhén puffi arcomat visszahozta az életbe és zombi fej helyett, csütörtökön már senki meg se mondta volna mennyire sokkoló volrt érzelmileg a szerdai napom. :)

Csütörtök:

AVON True Nutra Effects vörösbor-kivonatot tartalmazó fátyolmaszk, ami hámlasztó hatású A -és C – vitaminokban gazdag, így szépen leradírozta az elhalt hámsejteimet. Ennek a maszknak sem volt csípő érzete 20perc után sem.

Péntek:

K-Beauty Sugar Maple hidrogél arcmaszk. Bár nekem ez a péntek egyáltalán nem érződött pénteknek (gondolom az államvizsga miatt) de az igaz, hogy nagyon szépen felfrissíti a bőrt ez a maszk. Lehet ha igazi péntek lett volna a mostani péntekem, akkor inkább szombatra kellett volna tartogatni ezt a maszkot :) Teoretikusan ez egy szombati maszk :) Ez a maszk a második kedvencem az öt maszk közül.

Az eredény szerintem látványos, hiszen a héten nagyon sok stresszfaktor is volt az életemben és ez általában a bőrömre is kihat, viszont a maszkoknak és a nagyobb odafigyelésnek köszönhetően nem, hogy rosszabb sokkal szebb állapotba került a bőröm.

Hozzá szeretném tenni, azt is, hogy természetesen ez a kúra csak megerősítette az alapból napi kétszer végzett arcápolásomat illetve úgy gondolom, hogy a bikram jóga és a magnéziumos víz is rátesz arra tényre pár lapáttal, hogy nem tudják megállapítani a koromat :D

Még egyszer szeretném megköszönni az Avonnak, hogy részt vehettem a kihívásban!