Home » Avon Mark Oh So Tokyo limitált sminkkollekció

Avon Mark Oh So Tokyo limitált sminkkollekció

Avon Oh So Tokyo nyertes

Avon Mark Oh So Tokyo nyeretes

 

“Kedves Andrea,

nagy örömünkre szolgált, hogy részt vettél az Avon Oh So Tokyo smink Challenge-en, és elkészítetted extravagáns Tokió ihlette sminkedet, amellyel lenyűgözted az Avon sminkmesterét, Szabó Dorist és az Avon egész csapatát.

Fogadd sok szeretettel nyereményedet, a különleges Avon Mark Oh So Tokyo limitált sminkkollekciót tartalmazó ajándékcsomagunkat. Szívből reméljük, hogy a szuperpigmentált és izgalmas színekben pompázó termékekkel tovább folytatod majd az alkotást és hű társaid lesznek egy-egy különlegesebb vagy akár hétköznapi smink elkészítésénél.

Nagyon köszönjük a játékben való részvételedet, szívből gratulálunk a nyereményedhez!

az Avon csapata”

Avon Mark Oh So Tokyo sminkkollekció

Előzmények

Így jó zárni egy olimpiát és így jó kezdeni egy hétfőt. :) Ha emlékeztek egy pár napja leadtam a sminkemet az Avon versenyére, amit itt meg is nézhettek. Mint kiderült meg is nyertem az inspirációs sminkkemmel az egyik díjat :) A nyereményem pedik ez a csodaszép csomag lett.

Avon Mark Oh So Tokyo limitált kollekció

Avon Mark Oh So Tokyo Termékek

Avon Mark Oh So Tokyo termékek

A csomag tartalma:

 

A hidratáló primer volt, ami már képről is megfogott. Ez az arany csillámokat tartalmazó primer, gyorsan felszívódik. Fényvisszaverő hatása van, ami még különlegesebbé tudja tenni a sminkünket.

A szemkontúrceruzából nekem a ‘fire red’ érkezett a csomagban. Nagyon tetszik, igazi szexi nem szokványos bordós pirosas színe van. Tű éles a ceruza vége, amivel könnyebb, legalábbis számomra könnyebb vele dolgozni. Alig várom, hogy kitaláljak valami őrületes sminket és alkossak valami szépet vele!

A szemhéjfesték ‘maple red’ színben érkezett. Nagyon szeretem ezeket a bordós piros színárnyalatokat. Elképesztően pigmentált és ez nem csak reklámfogás! Gyönyörű metálos fénye van. Megmondom őszintén olyan velvet tapintású maga a festék. Nagyon érdekes és különleges. Primerrel együtt ajánlják a használatát, amit ha nem mondják, akkor is úgy használunk. :)

Az ajak és arctinta egy érdekes termék. Mivel a nevében is benne van, hogy tinta, ezért én rögtön arra asszociáltam, hogy nagyon tartós. Viszon mivel az orcánkra is kenhetjük, ezért nem kell ilyen bohóc effejtől félni. Nekem a ‘parasol red’ volt a nyereményemben.

Az arcpirosító egy selymes highlightert és egy matt hatású pirosítót rejt magában. Gyönyörűek, már attól jobb kedven lesz, hogy ránézek a palettára! A csomagolását nem csak a design elemek de egy pici tükör is feldobja, ami a prémium kategóriás termékekre jellemző. A ‘petal pink’ palettát kaptam. Nagyon tetszik. Ezt fogom a legtöbbet használni, már előre érzem.

Avon Mark Oh So Tokyo products

Nagyon – nagyon szépen köszönöm az Avon csapatának ezt a fantasztikus sminkkollekciót. Nagyon örülök neki és instagramra majd egy sminket is készítek a termékekkel.

*Ez a bejegyzésem hirdetésnek minősül mert bloggerként nyertem meg ezt a csomagot.

Avon Mark Oh So Tokyo kollekció

Oh So Tokyo smink