Home » Advent

Advent

Avon termékek, Aurora gyertya és Nespresso

Az Avon PR csapata felhívást hirdetett, kérdezve ki hogyan készül az Advent időszakára. Összeszedtem pár hangulatteremtő apróságot, hogy megmutassam én hogyan élem meg a karácsonyi készülődés pillanatait. A folyamat nagy részben hagyatkozik az érzékszervek kiaknázására. A karácsony egy csodálatos ünnep, ahol a meghittség játsza a főszerepet. Nézzük ez nálam mit is jelent!

Avon Today Tomorrow Always amour parfüm

Az első termék, amit hoztam az Avon Today Tomorrow Always parfüm termékcsaládjának a limitált kiadású amour illata. Ezt a terméket több okból is nagy kedvencemnek tartom. Nyáron ennek az illatnak a testvérét, azaz a this love illatot viseltem, nagyon – nagyon sokat. Be kell vallanom, még soha ennyi embernek nem volt hozzám olyan gyakori az a kérdése ,mint “Uh milyen illatot használsz?” vagy “Milyen jó illatod van! Milyen parfümöt használsz?”, mint ezen a nyáron. :) Mivel még évekkel ezelőtt azért iratkoztam be az ELTE kémia szakára, mert parfümtervező szerettem volna lenni, ezért elég könnyű megtippelni, hogy mennyire fontos számomra a jó illat megtalálása és a mindennapi életemben való beágyazása. Az amour illattól ugyanazt a kérdéssorozatot szeretném megkapni, mint a this love -tól.

Aurora Karamellás Caffe Latte

Aurora

Ha már az illatoknál tartunk. Az Aurora gyertyákat, körül-belül két hónapja ismertem meg. A fa kanóc olyan hangulatot teremt apró kis pattogásukkal, mintha a kandallóban lobogna a tűz. Már a hangja is megnyugtató egy-egy ilyen gyertyának. Két gyertyát próbáltam ki eddig. Az egyik a Trópusi gyümölcs volt a másik pedig a képen látható Karamellás Caffe Latte. Az illatot a neve teljesen pontosan írja le. A reggeli kávézást már nem tudom elképzelni az erőteljes kávé illat nélkül, amit ez a csoda gyertya a lakásba hoz.

  • Tuti Tipp:
    Ha elfogy a gyertya a pici rosegold fedelű üvegében bármit lehet tárolni. (Nekem most  tört fahéj található benne, a fotókon a kávékapszulákat helyeztem bele)

Advent készülődés

Avon Advent

Fantasztikus illusztrációkat rejt magában a Paris Through a Fashion Eye könyvem Megan Hesstől. Annyi csodás rajz van benne, hogy igazából minden szezonhoz találunk benne rajzot.

Mézeskalácsos Folyékony szappan

Az Avon Senses termékcsaládja, minden szezonban előrukkol egy aktuális illattal, amit tusfürdőben, testpermetben, folyékony szappanban a piacra dob. Ez ebben az időszakban sem volt másképp. Advent alkalmából csodás mézeskalács illatú termékek kerültek ki a piacra. Mivel nagyon szeretek sütni és ezt a tevékenységet szerintem novembertől márciusig űzöm, a legtöbbet- és ebben a mézeskalácsa top lista élén van- ezért mindenképp be kellett szereznem ezeket a trermékeket. A folyékony szappan a hazaérkezéses kézmosással máris hangulatos advent pillanatot idéz elő mikor hazaérek.

Mézeskalácsos testpermet

A testpermet pedig az esti fürdések utáni pihentető bekuckózós pillanatoknak ad egy kis pluszt. Mindkét terméket nagyon ajánlom, mert rendkívül intenzíven hat az érzékszerveinkre.

Nepresso Advent

Az utolsó (de nem elfeledendő) termék, a Nespresso karácsonyi limitált kiadású kollekciójának egyik legmeghatározóbb alakja.

A NESPRESSO ÉS JOHANNA ORTIZ KÖZÖS ÜNNEPI ALKOTÁSA MEGIDÉZI AZ ERDŐK ESSZENCIÁJÁT

 

A Gifts of the Forest Limited Edition kollekció

a kávémárka természet iránti elkötelezettségét tükrözi

Forest Almond Flavour igazi karácsonyi ínyencség; egy dél-amerikai Arabica kávékból álló espresso, melyet édeskés, diófélékre emlékeztető ízjegyek egészítenek ki. Ez a mandulás ízvilág lágy, gabonás karakterű, melyet vanília és egy kis gyümölcsösség gazdagít. Egyszerűen imádom! :)

Nespresso kapszula