M.A.C. Candy Yum Yum

HU:
Második review-ként egy számomra nagyon meghatározó dolgot szeretnék Nektek bemutatni. Ez nem más, mint a Candy Yum Yum rúzs a M.A.C.-től.

Ez életem első rúzsa (amit már 2x szereztem be) ami azóta is egyszerűen teljesen elvarázsol. Amikor a színemet kerestem, egy olyan rúzs után kutattam, ami teljesen beleillik a stílusomba. Miután több márkánál is ezt a színárnyalatot szúrtam ki, tudtam, hogy megvan az én színem, de itt nem álltam meg tudtam, hogy a legjobbat szeretném. Mivel a M.A.C. a rúzsaival lett híres nem kellett sokat gondolkodnom, hogy hol szerezzem be azt a rúzst, ami később a védjegyemmé vált.

Candy Yum Yum a név mindent magába foglal és egyben teljesen levett a lábamról. Ez egy matt hatású, nagyon élénk már – már neon pink hatású rúzs. A színe egyszerűen elképesztő! A rúzs hordásánál a szem iszonyatosan hangsúlyossá válik. A kék és ez a pink egymással minden alkalommal, minden napszakban tökéletesek együtt. Így nekem ez a rúzs több, mint egy éve az alap napi sminkemhez tartozik. A variálhatósága is egy nagy előnye, hiszen tudjuk, hogy a M.A.C. rúzsok mennyire pigmentáltak és tartósak, így ha visszafogottabb formában szeretnénk hordani, akkor csak óvatosan visszük fel, így egy lágyabb pink hatást tudunk vele elérni. Estére a hozzá tartozó ceruzát használva egy dramatikusabb hatást tudunk képezni. Ez a variálhatóság egy óriási bónusza ennek a rúzsnak. Bár sokan nem szeretnek ennyire kitűnni a tömegből és nem hordanák napi szinten, én éjjel – nappal ezt a rúzst használom és nagyon sokszor kérdezik meg, hogy mi ez a fantasztikus szín. Nagyon szárítja az ajkakat de ezt a pici kis hibát nagyon egyszerűen ki lehet küszöbölni. Mielőtt felvisszük a rúzst egy kis CARMEX-el kell bekenni a szánkat majd pár perc múlva letörölni és így felvinni a ceruzát majd a vanília illatú M.A.C. rúzst. :)


lines

EN:

The secound review is about my defining lipstick. It is the Candy Yum Yum lipstick from M.A.C.

This was my first lipstick, and since that day my obsession! When I was looking for my colour I wanted something which totally fits my style. I researched a lot of brands and I always picked this kind of shade, so I knew this is my shade but I wanted to get the best lipstick and because lipstick is the iconic product that made M.A.C.famous I did not need to think a lot about the lipstick which has became my signiture everyday look shade.

The Candy Yum Yum, a name which tells you everything about this lipstick, and a name I love. It is a very bright, almost neon pink lipstick. The colour is to die for! When you wear this colour your eyes get extremely vivid. The bluish eyes and this pink colour, day or night, always look good together. That’s why this lipstick for more than 1 year now has belonged to my everyday makeup. We know the M.A.C.lipsticks are very pigmented and they are also an extremely long lasting lipstick, that’s why it can also be applied lightly by dabbing it onto the lips, and this will transform it into a bright light pink colour. For evenings using the lip pencil under we can create a more dramatic look. The versatility of the colour is a huge bonus of this lipstick. Although a lot of people won’t use it as an everyday lipstick because it is gives a very statement look, I wear it all day everyday and I get a lot of compliments for it and many people ask which brand or colour it is. It is quite drying on the lips but this tiny fault can be corrected using the following process. Before we apply the lipliner or the lipstick for the few minutes we should apply CARMEX. After a few minutes we can take it off and apply our signature M.A.C.vanilla smell product.:)

www.instagram.com/stilusagardrobban