GUESS Delaney

 

 

HU:
Az első review-t erről a számomra nagyon sokat jelentő GUESS Delaney táskáról írom, amit az answear.hu oldalról rendeltem.
Úgy gondolom, minden nőnek szüksége van egy a hétköznapokban használatos jó minőségű táskára.
Az én választásom erre a Tote bag-re esett. Mogyoró barna színe, jól párosítható különböző outfitekkel; a lezserebb farmeres összeállítást de a kis fekete ruhánkat is tökéletesen kiegészíti.  Nagymamámtól kapott, lovas kendőt tekertem a vállpántjára ezzel még sikkesebb és elegánsabb lett a táska. Nagyon tetszik, hogy ezüstös színűek a csattok és a húzózárak a táskán, mert több ezüstös kiegészítőt használok, mint aranyat.
A táska elején és belül is fel van tüntetve a GUESS felirat. A hátulján van egy húzózáras zseb, és maga a táska is teljesen zárható. Belül egy elválasztó osztja két részre a táskát, itt is van egy zárható kis zseb a fontosabb dolgoknak míg a másik oldalon három nyitott zsebet találunk, ezek nagyon praktikusak, hiszen egy ilyen nagy táskában, mindig csak azt az egy dolgot a legnehezebb megtalálni, amit éppen keresünk :)
A táska elején egy levehető 4G logó van, amit akár kulcstartónak is használhatunk.
A “tote bag” jelentése “to carry” cipelős táska de “shopper-nek” bevásárló táskának is szokták nevezni.
Praktikussága és letisztult stílusa miatt ez most az új kedvencem. :)

lines

EN:
The first review is about my very beloved GUESS Delaney classic medium tote bag, which I got from the website answear.hu.
I think every women needs a good quality everyday bag.
My choice is this Tote bag. The peanut brown colour is very practical because I can match with a lot of different outfits; from the casual jeans kind of outfits to even my little black dresses would fit perfectly with this bag. I got a beautiful rider pattern scarf from my Granny and put it on the handle to give even more chic and elegance to this bag.
I really like the silver-coloured metal details because I personally use more silver accessories than gold.
On the front and inside it also has a metal Guess logo. In the back there is a zip pocket and also the whole bag can be closed. Inside there is a separator so it makes two big compartments. On one side there is a zip pocet for important items and on the other side there are three open pockets, which are really useful because in this larger sized type of bag we always struggle to find just that thing we need right at that moment! :)
There is a removable charm with a 4G logo at the base of the handle, which can also be used as a keyring.
The tote bag means “to carry” but also people call them a shopper bag.
Functional and stylish that’s why this is my new favourite! :)All images taken on the LG G4.