1   42
0   72
0   49
0   50
0   47
1   52
0   43
0   60
1   58

Furla Metropolis Pinky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HU:

Most már pár hónapja annak, hogy megvettem életem első Furla táskáját. Azóta nagyon sokszor láthattátok az instagramomon és itt a blogon is, hiszen nagyon jól beleillik a gardróbomba.
Nagyon sokat jártam utána neten ennek a modellnek a múltjáról és a Furla márkáról is tájékozódtam, mielőtt megvettem ezt a táskát. Sajnos nem sok review található YouTube-on a Metropolisokról, ezért most minden kis részletet bemutatok Nektek.
A táska egy ilyen papírzacskóban és egy porzsákban van mikor megkapjuk az üzletben. A táskának van egy hosszú vállpántja, ami arany színű de fényjátéka néha ezüstös is.
A táska a két gombszerű csatt összenyomásával nyílik. A két gomp közül csak az egyik mozdul nyitáskor. A gombok felett van a Furla felirat. A gombok alatt pedig az a zár található amit a kis kulcs zár. Ez a kulcs egy kulcs tároló részben van, ami a vállpánton lóg. Ezt kedvünk szerint hagyhatjuk a láncon vagy be is tehetjük a táskába. A táska belül piros béléssel bélelt és egy nagy részre oszlik amiben van egy kártyatartó zseb is. Ezen a zseben van egy újabb márkajelzés.
Meglepően sok dolog fér bele. Sőt az is meglepő, hogy mielőtt megvettem ezt a táskát mennyi felelsleges dolgot cipeltem magammal egy-egy esemény alkalmával :)
A kulcstartó kis bőrtárolómat, ami Gabó Szerencsés-től van, a mobiltelefonomat egy bőr kártyatartót egy parfümtartót és egy pár papírzsepit és a Furla tollamat és a rúzstartómban a M.A.C. Candy yum yum rúzsomat szoktam magammal vinni.
Teljes mértékben szerelem darab ez a tárka és nagyon elégedett vagyok vele.

lines

EN:

There is a few months now I bought my very first Furla Metropolis minibag. This is a pinky shade which is fit my wardrobe very well that’s why you could see this bag all around my instagram and here on the blog also :)
I read a lot of blog post and review about the Metropolis bag and of course about Furla brand. Unfortunately there are not a lot of review on YouTube about this bag so now I would like to show you the details.
The bag is in this paper bag and the white dust bag when we get from the shop. The bag has a long shoulder strap which is good for wearing crossbody and your hands can be free. That is a huge plus in my opinion. The strap is gold but under the sun there is a bit of silver light show.
The bag is open with a 2 button. You need to squeeze them to each other and it opens up. Over the button there is the Furla logo. Under the button there is a lock. The key is on the shoulder strap inside a keyholder. You can put your keyholder inside of the bag or just leave it on the chain. Inside of the bag there is a red lining and it is only one compartment which has a cardholder pocket also. On the pocket there is an other Furla logo.
It surprisingly fits a lot. Also it was a big surprise for me how many useless things I took with me to an event before I got this bag :)
Now let’s see what I usually put inside of this bag. I take my Gabo Szerencsés keyholder, my LG G4 mobilephone, my leather cardholder, my parfumetube, some tissue, my Furla pen and my rougeholder with my M.A.C. Candy yum yum rouge inside of it.
I am in love with this bag.