0   30
0   43
2   37
0   80
1   55
1   75
0   76
0   51
0   50

BB’z Bar and Grill

HU:

Egy fantasztikus napot töltöttünk együtt Virággal. Sok blogos dolgot elintéztünk és végre egy kis pihenést is beiktattunk a napunkba. A BBZ Bar and Grill egy nívós hely a Király utcában. Itt egy fotózás alkalmával már jártunk és most az ételeket is megkóstoltuk.
Virág az étrendjét tartva friss zöldsalátát grillezett kecskesajttal és pirított magvakkal és áfonyaöntettel kért míg én maradtam a csirkés cézár – saláta fokhagymás krutonnal és parmezánnal kombónál. Mondanom sem kell, hogy mennyei volt. A kiszolgálást külön meg kell említenem, mert szerintem ennyire kedves fogadtatásban nem sokszor volt részünk.
Ha a Király utcában jártok, ugorjatok be mert megéri. :)

EN:

We had an amazing day with Virág. We have done a lot of blogging things and had some time to spend and chill. The BBZ Bar and Grill is a very special restaurant in Király street. We have been there for a photo shoot once and now we tasted the food. :)
Virág ordered a green salad with roasted goat cheese and blueberry dressing as her diet allowed that and I got a chicken Caesar salad with garlic bread and parmesan.
I dont even need to say that it was incredibly delicious and also the serves was so good, which is not usual in every restaurant where we were.
If you are getting hungry at Király street dont forget to choose the best place and have a look at BBZ. :)