0   41
0   43
2   37
0   80
1   55
1   75
0   76
0   51
0   50

Littl Minx – Rimmel

HU:
Amióta megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy Beautyról is írjak, azóta sorra érkeznek hozzám a csodálatos termékek, amiket felfedezhetek és majd megoszthatok Veletek. Pár hete egy eseményen jártam, ahol a Rimmel beauty hubot mutatták be nekem és az aktuális újdonságokat. Pár napon belül, azaz szeptember 28-tól lesz elérhető ez a kis “ékszerdoboz” limitált kiadásban egészen a készlet erejéig de maximum a Glamour napok végéig.
Ez az összeállítás két körömlakkot egy szempillaspirált és egy folyékony rúzst tartalmaz.
Aki ismer az tudja, hogy a rúzsokat rögtön kipróbáltam és azóta is azokat viselem. Azért írom többesszámban, mert a Littl Minx dobozhoz tartozó pinkes árnyalatú PROVOCALIPS rúzson kívül egy gyönyörű bordót PROVOCALIPS -t is kipróbálhattam. Be kell valljam, hogy szerelem mind a kettő! Hogy miért? Nagyon egyszerű a válasz, elképesztően tartósak, matt hatásúak és gyönyörű színben pompáznak. A tartósságot úgy kell érteni, hogy külön sminklemosót kellett hozzájuk vennem, mert a simával nem jöttek le. Itt szeretném leszögezni, hogy Beauty vonalra lépésem Andisan csak bizonyos területekre terjed ki…
Napi szinten használok rúzst, mert úgy érzem öltöztet :)  és két éve a színvilágomra is rátaláltam. Most újítok és más márkát és más színárnyalatokat is kipróbálok és beépítem a stílusomba. Ilyen dolgokról fogok írni a jövőben is :)
Viszont térjünk vissza a dobozkához. A rúzsok ebben a dobozban és külön is csak a Glamour napok végéig lesz elérhető, míg a körömlakkok és a szempillaspirál beépülnek az állandó kollekcióba.
Ha csak egy dolgot választhatnék én biztosan a rúzsok közül választanék. :)
A 60 Seconds Super Shine Ritas’s Black fekete lakk már eddig is a kollekcióm része volt, a 60 Seconds Super Shine Fashion Heaven pink színű pedig egy jó kis újítás.
A Wonder’Fully szempillaspirálnak annyi hibáját véltem felfedezni, hogy száradas után nagyon keményen megköt. Ilyenkor én mindig átfésülöm a pilláimat egy régi tisztára mosott kefével. Így szétszedem a szálakat. Viszont ennél a spirálnál ez egy elég nehéz feladat volt.
Ha már formatervező mérnöknek tanulok, ejtenék egy pár szót a csomagolásról. A spirál tubusa, már önmagában is eladja a terméket! A rúzsoknak is egy fiatalos lendületes csomagolást terveztek. Összességében nagyon tetszik az egész.
Egy új ajtót nyitott meg előttem és a blogom előtt is. :)