GAS 3.0: PEOPLE FOR DENIM

 

If it’s GAS it’s denim, if it’s denim it’s GAS.

HU:
A GAS márka középpontjában a farmer áll. Ez a textil kortól-, társadalmi rétegtől független, megfizethető anyag, ami energiát és szabadságot szimbolizál.

lines

EN:
Denim is the brand’s essence. It’s an ageless, relating to anyone, affordable fabric that expresses energy and freedom.

 

 

HU:
Ahogy a shortok is mutatják,több részre lehet osztani a kollekciót. A klasszikus tengerész, a trópusi szavanna és a kis kézzel hímzett indigó kolibri is több ruhadarabon is feltűnik.

lines

EN:
As you can see on the shorts, we can divide the collection into several parts. One of them is the classic sailor style, the next is the tropic savanne and the little handmade indigo embroidery can also could be seen on other pieces.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HU:
A fehér farmer visszajön a divatba. Díszvarrásokat és piros varratokat láthatunk  a szegélyeken, szakadt és 3D hatású nadrágokat is tartalmaz a kollekció.

lines

EN:
White denim makes a stylish comeback to light up the collection with clean, neutral looks featuring contrast top stitching. In the collection we can also find selvedge-effect red seams, rips and 3D effects.

 

 

HU:
Különleges modern szabászati megoldásokat figyelhetünk meg a mellényeken.

lines

EN:
Sartorial inspiration with a modern twist for the waistcoat with inset pockets.

 

 

HU:
Trópusi mintás felsőt és díszvarrásos toppot is találunk a kollekcióban. A farmer felső farmerrel nagyon nagy divatját éli, így bármelyik darabot választjuk jól ki tudjuk használni a szezonban.

lines

EN:
Tropical pattern and topstitching tops are in the collection. The denim with jeans is absolutely in trend, so any of the tops are a good choice this season.

 

 

 

 

HU:
Az ikonikus farmering fehér varratokkal egy kifinomultabb megjelenést biztosít.

lines

EN:
The iconic denim shirt with contrast white stitching lived-in look has a sophisticated appeal.

 

 

 

 

HU:
Úgy gondolom az idei szezon igazi kulcs darabjai,  ezek a ruhák lesznek! Elképesztően lazák és mégis sikkesek és az átmeneti időszakokban egy bőrkabáttal tökéletes kombinációt alkotnak.

lines

EN:
I think this season’s best pieces are these dresses! Incredibly casual and at the same time chic as well. In the transitional period you can match with a leather jacket and you are ready to go.

 

 

 

HU:
A bomber jacket idén sem megy ki a divatból. Ez a japán kertekből inspirálódott virág minta ugyancsak több darabon is megtalálható, ez tehát a kollekció negyedik motívuma.

A klasszikus tengerész kék kabát sok belső zsebbel van ellátva, derék résznél pedig öv segít a karcsúsításban.

lines

EN:
The bomber jacket is still in fashion. This flower pattern is inspired from Japanies gardens. That pattern also showed up in other pieces on the collection and that made 4 parts of this season’s line. The classic peacoat is with inside pockets and also has a belt on the waist to easily slenderise the body.