1   42
0   72
0   49
0   50
0   47
1   52
0   43
0   60
1   58

CND – Nail Lounge

 VINYLUX

 

CREATIVE PLAY

 

 

HU:
November 3-án az Ó utca 6. szám alatt nyitotta meg kapuit a CND Nail Lounge, egy exkluzív 300négyzetméteres oktató – bemutató teremben. A márka új termékcsaládját, a CND Vinylux körömlakkot Tóth Vera énekesnő képviseli.
Az amerikai CND márka (Creative Nail Design, Inc.) már 1979 óta létezik. A cég fókusz terméke a Shellac, ami a természetes köröm sérülése nélkül 14+ napig tartós marad.
Tóth Vera kedvence a Vinylux,ami nagyon gyorsan szárad, 7napig is tartósan szép, nem tartalmazza az 5 fő káros anyagokat, úgy mint: kámfort,formaldehidet, toluolt, DBP-t vagy formaldehid gyantát. A színek tartalmazzák az alapot így két lépésben vihető fel, először a VINYLUX Color coat két rétegben majd a VINYLUX Top coattal fixálhatjuk a körmeinket.
Nekem a legjobban a CREATIVE PLAY nyerte el a tetszésem, ezért ebből állítottam össze egy step-by-step ismertetőt.
Mivel a megnyitón nekem is kilakkozták a körmömet először is lefotóztam a kezem körömlakk nélkül és jól látható, hogy semmi elszíneződés nem látható a körömágyamon. Ez annak köszönhető, hogy miután SRUBFRESH körömfelület tisztítóval Adri áttörölte a körmöm a CREATIVE PLAY Base Coattal vitte fel az első réteget. Ezután az – ISNT SHE GRAPE? – Color Coat színt választva kétszer lakkozta át a körmöm, majd a CREATIVE PLAY Top Coattal 8perc alatt fixálta azt.
Összefoglalva azt kell tudniCREATIVE PLAY Nail Lacquer termékcsalád Celebration kollekciójáról:
88 színárnyalatban kapható 
íntenzív színei vannak 
tradicionális 3 lépésben felvihető (Base, Color és Top Coat)
nem színeződik el a körmünk miután lemossuk
7 káros anyagot nem tartalmaz

lines

EN:
The CND Nail Lounge opened in Ó street 6. in Budapest on the 3rd of November. The new place is 300quatromater where is a showroom and training facilities also. The brand has a new line called VINYLUX whose face is the singer Vera Tóth.
The american brand CND (Creative Nail Design, Inc.) was founded in 1979. The company’s focal product is the SHELLAC®, which is doesn’t damage the natural nails and will last 14+days.
Vera Tóth’s favourite is the VINYLUX product line, which dries in minutes and provides 7-day, 5-Free” – no formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin or camphor; a two-step application which means the Colour is included in the base coat, then you just need to apply the Top coat.
For me, I like the CREATIVE PLAY product line, that’s why I made a step-by-step description for you.
First of all, because I got a manicure on the opening day, the first picture is my nails without anything in order to show you after removing the nail polish it did not leave any discoloration of my nails. This is because Adri, after she cleaned my nails with the SRUBFRESH cleaner, put a CREATIVE PLAY Base Coat on me. Then I choose the – ISN’T SHE GRAPE – shade and which she applied 2 times, then she put the CREATIVE PLAY Top Coat to fix my nails. After 8 minutes it dried.
In summary about the CREATIVE PLAY Nail Lacquer product line Celebration collection:
available in 88 colours
intensive colours
Traditional three-step nail lacquer system (Base, Colour and Top Coat)
after taking off it do not make any discoloration
No toxic additives inside the polish