0   41
0   43
2   37
0   80
1   55
1   75
0   76
0   51
0   50

Calzedonia, Intimissimi spring/summer collection ’17 part 1.

HU:
Lassan lezárul a sales és kezdetét veszi az új szezon. Ennek alkalmából az Intimissimi és a Calzedoni megrendezte a 2017 tavasz-nyár kollekció prezentációját bloggereknek. Szerintem nagyon jó ötlet volt ez a prezentáció, mert így könnyebben át tudom adni az új kollekciók fontosabb információit, a trendeket, mintha csak egy sajtó anyagot kaptam volna. Az Intimissimi idén 6 részre osztotta a szezon darabjait, ebből 3 tavaszi és 3 nyári kollekció kerül a boltokba. 

lines

EN:
At last the sales are over and it is time for start the new season. This is why the Intimissimi and Cazedonia brands made a spring-summer 2017 collection presentation for bloggers. I think that is a brilliant idea to have a presentation about their products rather than just send the press information to me, because it is so much easier to show the new trends and talk about a brand in this way. The Intimissimi brand made 6 collections this season, 3 are about the spring and 3 are about the summer collections.

Tavasz:
ROMÁNC VELENCÉBEN
Az első kollekció már ebben a hónapban bekerül a boltokba hiszen ez Valentin – napra készült. Ez egy csipkekollekció, mely teljesen fekete illetve,tiszta fehér darabokat tartalmaz, a matt és a fényes, a műbőr és szatén anyagok használatával készült amiken a rátétek és csillogó részletek fokozzák a virágos csipke finomságát. Átlátszó matériák teszik érzékivé ezt a kollekciót. Nélkülözhetetlen darabok a body-k melyek, látni engedik a hátat. Csipke borítások és háló hatású anyagok, makramé hímzés és a pliszé anyagok jelennek meg ebben a kollekcióban. A nagyon divatos merevítő nélküli háromszög csipke melltartók az egész szezon meghatározó darabjai lesznek. Ezek a Basic kollekcióba is beépülnek és állandó darabként is megtalálhatóak majd.

lines

Spring:

ROMANCE IN VENICE

This collection is going to be in this shop this month because it is made for Valentines day. This is a lace collection which has totally black and totally white pieces. The collection is made with matt and shiny fabric, with the fake leather and the satin matched with glittery details making the flowery lace more elegant. The invisible parts makes this collection sensual. The key pieces are the backless bodies. Lace and net, macramé embroidery and plaiting materials are in this collection. The without-brace bra will be one of the key pieces this season. That kind of lace bra will show up in the basic collection.

A TENGERÉSZ STÍLUS

Ez egy csíkos és jacquard mintákkal teli kollekció. Színei a vörös, kék-fehér illetve a klasszikus fekete-fehér. Ebben a kollekcióban jelenik meg az a maszkulin, selyem pizsama ami nagyon trendi mostanság, hiszen az ing részét akár egy farmerral utcára is hordhatjuk így nem csak szuper elegáns nightwear de variálhatósága miatt abszolút praktikus darab is.

lines

CRUISE

This is a stripy and jacquard sample collection. The colours are red, blue-white, and the classic black and white. In this collection will be that silk masculine styled pyjama which top side we can wear with a jeans during the day, and that is a huge trend now.

OLASZ KERTEK

Pasztell árnyalatok állnak a középpontban, a púder rózsaszíntől és finom zölddel kombinált nude-tól a mogyoróig és a kobaltkékig minden szín megtalálható ebben a kollekcióban. Virágminták, fodrok és hímzések váltakoznak a selyem eleganciájával és a légies pamuttal. Ennek a kollekciónak az érdekessége az a köntös ami gyapjú és modál szálakból tevődik össze. Két természetes anyagról beszélünk, ami egy új anyag típust is jelent az új szezonra.

lines

ITALIAN GARDEN

Pastel shades and powder pink are the focal point but we can also find light green, nude and nut brown shades in this collection. Flower pattern and frills and embroidery alternate with silk and cotton. The collection’s curiousity is that robe which is made with wool and modal thread. This is two natural materials and this fabric is the new thing in this collection.

Special Edition:

Nyár:
A VAD SZARDÍNIA

Antik stílusú, barokk csipkeminták, elegáns állat motívumok és avantgárd futurisztikus formák kelnek életre a sokoldalú topok esetében, amelyek fehérneműként éppolyan hódítóak, mint felsőruhaként. A csipke itt főszerepbe kerül, valamint kontrasztokat teremt és szegélyként is feltűnik. Itt a letisztul szabásvonalak, a föld színek árnyalatai a hangsúlyosak. 

lines

Summer: 

WILD SARDINIA

Antique style, baroque lace pattern, elegant animal motifs and avant-garde futuristic silhouettes are in this collection. Tops and outerwear, which can be use as lingerie but also as daytime clothes. The focal point is the lace which is not only used as a fabric, but also as a detail in the edges. In this collection the earth colours and shades will be to the fore.

 
A ROMANTIKUS CAPRI
Pasztell színeket az abszolút fehérrel párosítja. Tiszta pamut, csipke, virágminta és kék-fehér csíkok kombinációja jelenik meg ebben a kollekcióban. A szupima pamut az érdekessége a kollekciónak, ugyanis ez egy olyan prémium minőségű pamut, ami elasztán nélkül is rugalmas így a belőle készült felsők rugalmasak mindamellett, hogy 100% természetes anyagból készülnek.

lines

ROMANTIC CAPRI

The pastel colours are matched with total white. Cotton, lace, flower print and blue-white stripes are in this collection. The supima cotton is the interesting material in this collection, because that is a premium quality fabric which is flexible without elastane so it is a 100% fexible natural material.

NYÁR SZICÍLIÁBAN

A fehér háttéren még élénkebb tónusok jelennek meg – a narancs és sárga elegáns virágmintákat kelt életre, amelyek a mediterrán vidéken elterjedt murvafürt szépségét idézik. A trendi horgolt stílust a makramé részletek és a színes, háromdimenziós hímzések teszik még izgalmasabbá.

lines

SUMMER IN SICILY

Against a white background we will find a more lively tone – the orange and yellow colours will show elegant flower prints, which show the Mediterranean fields bougainvillea atmosphere. The crochet flowers and macramé details are more exciting with the 3D embroidery.

Special Edition: