7   574
1   586
10   612
9   562
0   551
17   590
16   579
3   543
2   555
Home » MyCollagen Coffee

MyCollagen Coffee

Collagen Cocktail kerti kávés piknik

Ahogy azt már az előző Collagen Cocktail bejegyzésemben írtam a kollagén raktárak pótlása kívül és belül nagyon fontos. Most egy újabb termékét próbálhattam ki ez pedig a My Collagen Coffee.

Mostanában a Netflixen a Drag Queen sorozatot nézem, itt az egyik versenyző Yvie Oddly egy betegségben szenved, ami azzal jár, hogy nem termel a szervezete kollagént. A versenyző most 27 éves és most még a hajlékonyságát ki tudja használni de a kollagén hiánya egy 10 éven belül, akár tolószékbe is vetheti a fiatal sztárt. Nagyon fontos a szervezetünknek a kollagén töltöttsége. Ezért minden alkalmat meg kell ragadni, amikor a szervezetünk részesülhet ebbő a fontos anyagból.

A MyCollagen Coffee 4 fontos tulajdonsággal rendelkezik

  1. Nagy dózisú KOLLAGÉN gondoskodik a bőrünk feszességéről és szépségéről
  2. Tele van HIALURONSAVVAL, ami biztosítja  a bőrünk hidratáltságát
  3. A ZÖLDKÁVÉ a striák kialakulását is megelőzheti
  4.  100% ARABICA kávé

 

A CollAging Coffee Blend™ egy exkluzív, Európában is egyedülálló, innovatív kávékülönlegesség, az ideális kollagén- és hialuronsav-háztartástért. Idd magad szépre!

Collagen Cocktail Kávé

Bővebben az összetevőkről a MyCollagen Coffee -ban

kollagén

A kollagén a szervezet fő proteinje. A testünk minden nap előállít kollagént de ez sajnos az idő előrehaladtával egyre jobban csökken. A kollagén egy spirálszerkezet, amely három, körülbelül több száz aminosavat tartalmazó láncból áll. Aszervezetünk legnagyobb része víz és kollagén. A bőrünk második rétegében az extracellurális mátrix részét képezi a kollagén. Ez a rész pedig a bőr fizikai tulajdonságát adja, mint például a bőr tónusságát, rugalmasságát és feszességét. A harmincas évek elejétől a bőr évente kb. 1% kollagént veszít. A fibroblasztok általi kollagénszintézis csökken, ami a rugalmasság, feszesség és ruganyosság csökkenéséhez vezet.

hialuronsav

Testünk teljes hialuronsav tartalmának körülbelül 50% -a a bőrünkben található. A hialuronsav az egész testben megtalálható, hidratálja és visszatartja a vizet különböző szöveteinkben, miközben a tápanyagokat a extracelluláris mátrixszerkezeten keresztül szállítja. Párnázó és kenőanyagként is működik, növelve ízületeink, idegeink, hajunk, bőrünk és még szemeink nyomással szembeni ellenálló képességét is. A hialuronsav természetesen megtalálható a testben, és felbecsülhetetlen szövetségesünk a hidratáló képessége miatt, mivel saját súlyánál akár ezerszer több vizet képes megtartani. Ez egy olyan cukormolekula, amely sajátos szerkezete miatt vonzza a vizet és a nedvességet. A hialuronsav a bőr egyik fő összetevője, amely a szövetek nyomással szembeni ellenállását növeli úgy, hogy vízzel ellensúlyozzák a nyomás erejét. Szöveteink hidratálásán kívül segíti a sejtek szabad mozgását és kölcsönhatásait is.

zöld kávé

A zöld kávé nem csak az anyagcserét gyorsítja, így elősegítve a fogyást hanem kíméli a gyomrot ezért ha megvan az a rossz szokásunk, hogy éhgyomorra isszuk a kávét, a zöld kávé nem olyan káros, mint a rendes kávé. Természetesen az a legjobb ha üres gyomrunkat nem terheljük kávéval egyáltalán.

collagen coctail kávé piknik