Home » Christmas Tree Collection – English Tea Shop

Christmas Tree Collection – English Tea Shop

Christmas Tree Collection – English Tea Shop

Az idei év utolsó bejegyzése ez az English Tea Shop – Christmas Tree Collection-ről szól. Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen fantasztikus teákat ihatok, nap mint nap és mutathatók be az oldalamon. A Teázás egy rendkívül fontos dolog az életemben az idén végre megvásárolt Zsolnay készletemmel tisztelgek a teázás felbecsülhetetlen pillanatai előtt. Sokat tanulok és tanultam ebben a évben az ízekről, különböző típusú teákról és a teázás magasabb szintű élmény érzésének a megtapasztalásáról. Nagyon örülök, ennek a tradícionális tevékenységnek, amiről még annyi mindent kell megtanulnom és megtapasztalnom.

Zsolnay teafű tartó kancsó alakú tálka

Christmas Tree Collection – Manó

Az English Tea Shop manó formájú karácsonyfadíszként is használható fehér teája egy lenyűgöző utazásra invitálja az ízlelőbimbókat a trópusok varázslatos világába. Ebben az exkluzív teaválogatásban a friss és édes trópusi gyümölcsök dominálnak, melyek a fehér tea finom alapjával ötvöződnek. A teában érezhető papaja, mangó és ananász ízjegyek egyedülállóan gazdag és vibráló ízpalettát teremtenek.

Christmas Tree Collection – Télapó

Ebben a Télapó formájú díszben az édes alma és a melegítő fahéj összefonódik, létrehozva egy meghitt és ünnepi hangulatot idéző ízkombinációt. A csipkebogyó frissessége és enyhe savanykás ízjegye kiválóan kiegészíti a meleg, fűszeres alapot, így egyensúlyt teremtve a tea ízvilágában. Egy korty ebből a teából azonnal megidézi a karácsony melegségét és hangulatát, ideális kiegészítője az ünnepi teázásnak. Az alma, fahéj és csipkebogyó harmóniája egy igazi ízorgia, amely az ünnepi asztalnál vagy a kandalló mellett tökéletes kísérője lehet a hideg téli napoknak.

Christmas Tree Collection – Hóember

Az English Tea Shop karácsonyfadísz dobozos fehér teája egy egyedülálló élményt kínál a kókuszos és passiógyümölcsös ízek szerelmeseinek. Ebben a különleges teaválogatásban a finom fehér tea alapját egy harmonikus kókusz-íz adja, mely mélyreható és lágy aromájával öleli körbe az ízlelőbimbókat. A passiógyümölcs frissessége és édeskés ízjegye tökéletes kontrasztot teremt a kókuszos alapnak, így hozva létre egy kiegyensúlyozott és lenyűgöző ízpalettát. Ezen túlmenően, a hóember formájú karácsonyfadísz doboz nem csupán esztétikai élményt nyújt, hanem egyedülálló ajándékként is szolgál az ünnepek alatt. A tea kortyolása közben az ember azonnal karácsonyi hangulatba kerül, és élvezheti a trópusi és kókuszos ízek finom kombinációját. Egy csésze ebből a teából az ünnepi asztalon vagy egy kényelmes téli délutánon egyaránt tökéletes választás.

Christmas Tree Collection – Karácsonyfa

A fűszeres melegség és az áfonya lágy édessége tökéletesen egyesül, létrehozva egy harmonikus és ünnepi ízvilágot. Ezen tea kortyolása közben az ember azonnal belemerülhet a karácsonyi hangulatba, és élvezheti a gyömbér és áfonya párosítását egyetlen csészében. Az English Tea Shop e teája ideális választás az ünnepi teázáshoz, mely egyedi ízével emelkedik ki a karácsonyi teaválogatások közül.

Christmas Tree Collection – Kutya

A tea könnyed rooibos alapja tökéletesen kiegészül a csokoládé és vanília édességével, mely egy kiegyensúlyozott és ünnepi teaelészt eredményez.

Még nem késő beszerezni a fa alá Az English Tea Shopos teákat. Ide kattintva még több karácsonyi teáról olvashattok.