Nespresso Karácsonyi Kedvencek

Új ízekkel rukkolt elő a Nespresso. Idén karácsonykor 3limitált ízkombinációt dobtak piacra , amiből kettő azonnal elnyerte a tetszésemet.

Hamár formatervező mérnökként végeztem ejtsünk egy szót a csomagolásról. nagyon szeretem, hogy a kapszulák más – más színben és mintában pompáznak minden egyes limitált kiadású ízkombinációnál. Az arany mindig is egy jól bevált szín volt a készülődéses időszakokban. Nagyon kifinimult és elegáns külsőt kölcsönöz mint a 3 kapszula. A piros és a zöld is egy biztonságos design választás volt, míg a mély lila egy elképesztően merész és nagyon jól megválasztott design eleme a kollekciónak.

A három íz:

  1. Variations Italia Amaretti Flavour
  2. II Caffé
  3. Variations Italia Torta di Nocciole Flavour

Az elsőt és a harmadikat próbáltam ki és rögtön elnyerték a tetszésemet.

Arról már írtam, hogy idén lettem Nespresso (fan) családtag és azóta a kávé szeretetetm csak egyre nő és nő. Nagyon gondolkozom egy barista tanfolyam elvégzésén ha egyszer lesz rá újra lehetőség és a világ nem fog a fejetetején állni.

A piros kapszula az Amaretti Flavour  mandulás – vanília aromával és egy kis gyümölcsös ízvilággal rendelkeznek. Espressoként és egy csipet ízesített cukor hozzáadásával nagyon jól érezhetők az ízek :)

A  zöld – arany borítású Torda di Nocciola Flavour mogyorós -vaníliás ízűek. Ha jól készítjük el folyékony süti ízű csodát kapunk. :)

Ezt is espressoként készítem és forró tejjel és tejhabbal tálalom.