Frankie’s

HU:
Múlt héten csütörtökön a Frankie’s-ben jártunk Gürcivel. A hely nem új de a vezetőség megváltozott. Az étlap és az arculat is új formát öltött. Mi az elsők közt kóstolhattuk meg az új csodákat. Előételként pizza muffint, barbecue szószos csirke szárnyakat ettünk de volt mártogatós és mangós húsos szendvics is.

A házi limonádén kívül, levendulás búza sör és fehér bor is kapott helyet az asztalunknál. :)

A hamburger nagyon finom volt, én egy csirkés burgert kértem, csak ,hogy ne legyek hagyományörző, Gürci egy Frankie’s burgert kért, hogy az legyen.

Bár végig a negatív észrevételeinket lesték, sajnos ebben nem tudtunk segítni a vezetőségnek, mert minden nagyon jó volt a kiszolgálás és az étel is, és ekkor még meg se kóstoltuk azt a sajttortát, amit legalább egyszer Mindenkinek ki kell próbálnia. Egyszerűen fantasztikus!

A vizipipázás lehetősége pedig, bármely szürke hétköznapból igazi hangulatos kerti partit varázsol a 12. kerület egy jól frekventált burgerezőjében.

lines

EN:
Gürci and I have been invited to Frankies’s last Thursday. The place is not new but the management has changed therefore the menu and the design has been changed as well. We were that lucky to try out everything from the new menu and we did a really good job, so since that we moved into a fines center. For starter we had pizza muffin, barbecue souce with chicken wings but also we could try dips and meat with mango souce sandwiches.

In our table there was homemade lemonade and lavender wheat beer and white wine also. :)

The burger was very delicious I got a chicken type because I wanted to be unusual and Gürci got a Frankie’s burger because he wanted to be traditional.

The owners asked a lot of questions about any bad experiences in their restaurant, we could not help them with negative comments because we loved the place the food and the service and by that point we have not even tried the CHEESECAKE. That is amazing. I am serious you should try that at least once in your life.

The fact we could have a shisha makes a real garden party atmosphere there instead a boring day in the 12 district in Frankie’s.

Photo by Csiki Vivien