BWT Magnesium Mineralizer water filtering jug

 

HU:

Pár hónapja azzal a kéréssel kerestek meg, hogy vegyek részt egy 30napos kihívásban. A kihívás abból állt, hogy egy hónapon keresztül napi 3liter Magnesium Mineraliser szűrt vizet kellett inni. Természetesen nagyon szívesen vállaltam, hiszen nagyon szeretem a kihívásokat. Főleg, hogy az egészséges életmóddal hadilábon állok és nyitott vagyok az egyszerű és gyorsan a hétköznapjaimba illeszthető dolgokra. :)
A kihívást Virággal együtt csináltam, Tőle sok jó tanácsot kaptam, hiszen Ő alapból odafigyel az életmódjára és a kihívást is 3literről 5re emelte :) Így ez is egy bizonyítéka annak, hogy érdemes hallgatni rá. Virágtól tudok az Aqualert applikációról, ami figyelmeztet arra, hogy az ember lánya ne felejtsen el inni a nap folyamán. Ez sajnos velem sokszor előfordul. A bizonyíték pedig az a pár nap amikor már használtam az applikációt de még nem kezdtem el a kihívást. Volt olyan nap amikor 7dl-t ittam…
A másik nagy segítség pedig Kiss Judit kozmetológushoz köthető, mert Nála voltam a kihívás előtt és után egy – egy vizsgálaton, ami rádöbbentett, hogy mennyire fontos az, hogy odafigyeljek a folyadékbevitelemre. Ezzel nem csak a szerveimet de a bőrömet tovább megőrizhetem olyannak amilyen sőt még javíthatok is a mostani állapotán.
A bőrvizsgálat a Skin Care and Make Up studioban volt a 12. kerületben. Itt az arcbőröm nedvesség tartalmát és rugalmasságát vizsgálta Judit.
A nedvesség: 31,75% volt, ami a nagyon dehidratált csoportba sorolható.
A rugalmasság: 60%, ami a a közepes szintet üti meg.
Így indultam neki a 30napos Magenezium Mineraliser szűrt vizes kihívásnak:)
Most kicsit megosztom a tapasztalataimat. Az elején nagyon kellett fókuszálnom arra, hogy igyak. Viszont, mivel eldöntöttem ,hogy végig csinálom ezt a kihívást, így ezt a részét nem mondhatom nehéznek. Ami nagyon feltűnő volt, hogy alig pár nap után a reggeli felkelések egyre jobban mentek. Nem vagyok egy csicsergő kismadár reggelente, inkább a lomha lajhár típusba sorolnám magam, de az a sok magnézium, amit a szervezetem kapott, egyszerűen megkönnyítette a folyamatot. :)
Ez rögtön feltűnt. Később újabb észrevételeim lettek, a sok minőségi víz ivástól egyszerűen sokkal jobban kezdtem érezni az ízeket. Fantasztikus érzés, hiszen én, aki annyira nem vagyok otthon a konyhában kezdtem kicsit Gurmé-nak érezni magam és ezt fel is fejlesztettem, arra szintre, hogy különbséget tudok tenni a különböző ásványvizek, csapvizek közt is.
A mindennapjaimba belekerült a kis Magnezium Mineralizer BWT kulacs is, ami mára már alap darabja a táskámnak. A közérzetem sokkal jobb lett és sok olyan ételtől és íztől szabadultam meg, ami nem is egészséges és nem is volt szükséges a kihívás előtt sem.
A kancsóról azt kell tudni, hogy több színben kapható. Nekem rózsaszín került az otthonomba, ami egy plusz jó érzés. Ebbe a kancsóba kell beletenni azt a szűrőt, ami 1 hónapig szűri a csapvizet. Ez után kell cserélni a szűrőt. A szűrő megszűri a vizet a klórtól és egyéb olyan anyagoktól, amire nekünk nincs szükségünk és magnéziummal dúsítja azt. A magnézium hozzájárul a csontok egészségéhez, az izomépítéshez,jót tesz az idegrendszernek, szívnek, stressz ellen kiváló.
Ha eleget iszunk, jobb folyadék ellátásban részesülnek a sejtjeink így a korai öregedést is megakadályozhatjuk. Viszont itt ki kell emelni, hogy a folyadékbevitel és a bőr felszíni hidratáltsága két különböző dolog. Belülről ellátjuk a sejteket folyadékkal és egy jó arckrém segítségével a belső hidratáltságot felületileg is megtartjuk.
Tehát, számomra nagyon tanulságos és hasznos volt a kihívás. Kicsit végre középpontba került az egészséges életmód és azóta jobban figyelek arra, hogy rendes folyadékbevitelem legyen.
Az eredmények is mutatják, hogy 30nap napi 3liter Magnezium Mineraliser szűrt víz bevitelével:
A nedvesség: 33,75%
A rugalmasság: 60%
Most pedig egy újabb kihívásba kezdek, meg akarom tartani a napi 3liter folyadékbevitelt, ehhez az első Magnezium Mineraliser szűrő betét rendelésem biztosan a segítségemre lesz! :)

A képeken látható katalógusban lévő recepteket, megtalálhatjátok az instagramomon! :)