Zadar and Lace

HU:
Ez a Tally Weijl ruha már nagyon régi, de még mindig úgy gondolom, hogy megállja a helyét a ruhatáramban és a tengerpartokon. :) A világos rózsaszín már egy ideje divatosnak számít és persze akkor is sikkes lehet egy ilyen ruha ha éppen nem populárisabb idejét éli. A romantikus csipke és a gyönyörű helyszínek összhangja még mindig levesz a lábamról.
Elképesztő INSTAGRAM barát helyeken jártunk. Zadar gyönyönyörű a tengerpart kavicsos de ugye ez azt is jelenti, hogy nagyon tiszta. A víziorgona hangja egészen elképesztő. Nagyon nagy találmány, ami még hangulatossábbá teszi az amúgy is felejthetetlen környezetet. :)

lines

EN:
This Tally Weijl dress is so old now. I’ve got long time ago, but I still think it is appropriate for being in my wardrobe and wear it by the sea. :) The light pink is quite fashionable nowadays although we could wear it and style up in anytime. The romantic lace and the incredible environment totally put me on a good mood.
We were in such an INSTAGRAMable place. Zadar is incredible. The beach has stone but it means the water is so clean. The Sea Organ makes the place more interesting, have a good friendly, cozy vibe to it. :)

Photo by Virág Bogdándi
All images taken on the LG G4
dress from Tally Weijl
sunglasses from Stradivarius