0   32
0   135
0   36
2   149
3   161
671   190
4   166
1   140
0   67

Stylist születik 2018

Stylist születik 2018

miután bekerültem a Stylist születik 2. fordulójába, egy nagyon izgalmas feladat várt rám. 4képet kellett elkészíteni azokkal a ruhadarabokkal, amiket az ANSWEAR küldött a döntőbe jutóknak. Minden képnek van egy rövid kis története.

A képen látható ruha volt az, amit meg kellett stylingolni. Ez a ruha rajtam fordítva van. Elvileg elől van felhasítékolva de nekem már mikor a dobozból kibontottam tudtam, hogy sokkal elegánsabbnak tűnik ha hátulról veszem fel. Aminek nagyon örülök, hogy ez az ötlet rajtam kívül egyik versenyzőnek sem jutott az eszébe :) A sok fotó közül azért erre esett a választásom, mert a M.A.C. HYPER REAL GLOW highlighter palettám itt látszik a legszebben  :)

A második kép egy szörnyen esős/havas napon készült és természetesen itt is a tavasz-nyári 2019-es trendeket kellet megjeleníteni a képen. A bézs bézzsel és bézs kombináció nagyon menni fog a következő szezonban is. Itt a nadrág volt az, amit mindenképpen fel kellett használnunk a képen. Ez a nadrág pedig egy szerelem darab. Nagyon régóta vágytam egy ilyen wide leg nadrágra. Elegáns és így alakult ki a fejemben a business woman look, amit nagyon szeretek azóta is. Ami még személyes hozzáfűznivalóm, hogy a kabátot még Nagymamámtól örököltem.

Az egész szett szerelem a részemről.

Itt pedig egy nagy kedvencem látható. 8éve találtam rá a Bikram jógára, amire én egy nagyszerű sportként tekintek. Miután egész gyerekkoromban úsztam és hosszútáv futottam, nem hittem, hogy lesz még olyan sporttevékenység ami ennyire el fog varázsolni. Ez a sport viszont nem csak elbűvölt hanem egyszerűen inspirál. Igazábólnem tudom szavakba önteni rendesen, hogy milyen érzéseket vált ki de az tutira átérződik a soraimon keresztül, hogy mennyire sokat jelenet nekem ez a tevékenység.

A pulcsiruhát kellett “felöltöztetni” és bár én alapból nem vagyok ennyire sportos így kétségeim voltak, hogy hogyan fogom ezt megoldani de végül ez volt az első olyan szett, ami teljesen kirajtolódott a fejemben. Érdekessége, hogy zuhogó esőben készült. Az ujjaim szerencsére egyenesre fagytak. Édesanyán horgolt egy övet a műbőr öv alá, mert a horgolt dolgok nagyon divatosak lesznek a következő szezonban és egyszerre több övet hordani is stílusos dolog lesz.

Az utolsó szett pedig itthon készült :) Ezt a 100%bőr hátizsákot kellett bemutatni és én a bőrt szerettem volna kihangsúlyozni rajta :) Ehhez a fotóhoz egy Twiggy-s sminket képzeltem el, mert ha már az ember pőre, akkor a sminkje legyen hangsúlyos :) Nagyon sok sminkes mondja, hogy milyen szép hosszú szempillám van és a szemem is nagy, na erre szerettem volna rátenni pár lapáttal Twiggy sminkjével.

 

Az egész nem jöhetett volna létre Hart Luca kitartó és fantasztikus baráti segítsége nélkül!!! Minden szettemet Ő fotózta és nem tudok elég hálás lenni a munkájáért,

Rafai Márton fodrász mester nélkül, és Nancykeh gyönyörű Twiggy sminkje nélkül.

Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek!!!

 

Az Answear.hu -nak pedig ezt a fantasztikus lehetőséget, nagyon élveztem ezt az egész versenyt.