0   33
0   135
0   37
2   150
3   161
671   190
4   166
1   140
0   68

Prédikálószék

HU:
Végre kirándultunk! Rájöttem, hogy alig ismerem az országot pedig nagyon sok szép hely van itthon is amit fel kell fedezni. Igazából, amikor kicsi voltam sok hazai városban jártam de ott is csak az uszodák belterét tudom felidézni. :)
Mivel Debreczeni Dóra a napokban tett közzé egy fotót, itt a Prédikálószéknél, ezért rögtön meg is lett az első állomása a kirándulások sorozatának. Ebből a szempontból is kedvelem a social mediat mert ilyen gyönyörű helyekre keveredhet az ember.
A 6 km-es túrát természetesen fotózással fejeztük be, és íme az eredmény :) A jóga póló, fehér rövidnadrággal és kék cipővel igazi tengerész színekben pompázott.
A látvány magáért beszél és a hely abszolút instagram friendly!

lines

EN:
Finally we had a trip! I feel like I don’t know well my country. I had a lot of trip when I was a little child but mostly I remember inside of swimming pools, what is also a good memory :)
Few days ago Dóra Debreczeni post a picture here in Prédikálószék what made the first adventure’s place immediately. I like social media a lot because I can find out a lot of place like this.
The 6 km journey ended with a photo shoot. The cherry red yoga T-shirt with white short and blue shoes is totally sailor style, what I like a lot.
The view talks itself and the place is absolutely instagramable! :)

Photo by Virág Bogdándi
All images taken on the Cannon EOS M10
T-shirt by ANDREASZANYI
shoes from Bershka
sunglasses from Stradivarius