Marie Claire Fashion Days – Az év street style szettje

2018 az idő, amikor a dolgok kezdenek beérni. Idén először választottak be az év street style szettjei közé, aminek elképesztően örültem. Amikor rgy magazin úgy gondolja, hogy a stílusod megállja a helyét, akkor furcsa, boldogság érzet kerít hatalmába.
Idén a Marie Claire és a Hungária Pezsgő azt a stílus kereste, amit egy igazi francia nő is megirigyelne. Mivel már páran mondták, hogy “franciás” a stílusom ezért neveztem a versenyre.

A boldogság határtalan volt, majd ráébredtem , hogy a 25 legjobbnak végig kell vonulnia a kifutón magassarkúban. :) Ezzel nem is lett volna alapból gond de ugye tudjuk, hogy az ember mikor izgul és bemutatkoznia kell, akkor a nyelvbe gabalyodik ha járnia kell, akkor azt felejti el.

Ez természetesen velem sincs másképp. Az a szerencse, hogy előző nap volt egy járás próba, ahol kétszer sétáltunk végig a kifutón. Az első alkalommal úgy jöttem le a pódiumról, hogy mindenem remegett, a második alkalommal már egy fokkal jobban ment :)

EXTRA DIMENSION SKINFINISHHYPER REAL GLOW PALETTE / FLASH + AWEPure Light hidratáló alapozó

A nagy napon az előkészületeknél a kedvenceimet használtam így a M.A.C. Hyper Real Glow-t és Kiko rúzsomat is se felejtettem otthon.

Amire emlékszem az egész 25másodpercből, az annyi, hogy nagyon világos volt. Próbáltam egyenes háttal, leplezett félelemmel és egy csipetnyi magabiztossággal lépkedni. Senkit sem láttam a közönségből. Csak a feladatra koncentráltam. Elvileg, azt mondták én voltam az egyetlen, aki mosolygott. Fura érzés volt, az, hogy bejutottam, hogy megcsináltam, hogy volt elég bátorságom…

Minden esetre nagyon boldog voltam. A képeken is látszik, hogy sugárzott a fejem miután vége volt a bemutatónak. 

Annak pedig még jobban örültem, hogy Anyukám is el tudott jönni megnézni. Felejthetetlen élmény volt. Köszönöm Marie Claire.

A nap további részét pedig Dominikával töltöttem, és ennél jobb társaságot nem is kívánhattam volna magamnak :)

Köszönöm még egyszer a Hungária Pezsgőnek a Marie Clairenek ezt a felejthetetlen napot! :)