GAS #OOTD

 

HU:
Már szeptember vége van és én még mindig csak nyári szetteket tettem fel a blogra. Tudom, kicsit sok már a nyári Horvátországból, de nem tehetek róla, hogy ennyire magával ragadott az egész…
Most már felvettem az időjárással a tempót és megmutatom az egyik kedvenc átmeneti szettemet, amit már rongyosra hordtam az elmúlt pár hétben.
A fekete-fehér egy örök trendbe tartozó páros, de én egy királykék blézerrel megspékelve hordtam.
A GAS pólómon is királykék kis pillangók vannak így még ilyen szemszögből is egy teljes egeszészet alkotott az összkép. :)
A kiegészítők a kedvenceim ebben a posztban. A Stradivariusban vásárolt szemüvegemet május óta le se vettem, a TWINSET-es clutch pedig egy formális megjelenést ad. Ez a cipő egy kulcs darabja a gardróbomnak. Egy fehér cipő mindig jól jön, hiszen mindennel párosítható és már egy ideje ez a szín eléggé a trend középponjában van.

lines

EN:
I know it is already end of September and the uni and work started long time ago and there just haven’t been enough style post, on the blog the last few weeks. I mean there was a lot of fashion related post but all of them is about summery holiday vibe :) I got obsessed with my last trip, as you could noticed.
Well, I wanted to show you this outfit because it is one of my casual but still appropriate appearance for my everyday wear between the summer and the colder months.
The black and white is always on trend, but to style up the simply white short and my GAS T-shirt I teamed with a royal blue blazer. I love it so much and the accessories are my favorites.
As you may know the sunglasses what I wear since I got it in May from Stradivarius and the TWINSET clutch is make the look smarter but the material of the clutch is casual so it is in the end just look perfect for what I wanted to get.
The stilettos are my all time favorite, I think to get a total white shoes is just the most convenient decision for the rest of your fashion life. They go with everything and that pure colour is so chic.

Photo by Virág Bogdándi
All images taken on the LG G4
T-shirt from GAS
sunglasses from Stradivarius
bag from TWINSET
Stilettos from Cin Cin Amicia