Flower Dress

  

HU:
A nyár slágere a tölcsérujj. :) Nekem nagyon bejön ez a trend. A virág minta pedig eddig is a kedvenceim közé volt sorolható. Az alap darabokat, mint a  M.A.C. Candy Yum Yum rúzsom és a Furla Pinky Metropolist már nem kell bemutatnom, hiszen már unjátok is szerintem, de ezt nevezem én igaz szerelemnek! :)

Viszont a cipőről szeretnék pár szót szólni, hiszen egy áldás ,hogy rátaláltam. Tavaly nyáron láttam meg először de nem vett le a lábamról, ezért hagytam, amíg az utolsó darabot is elvitték és természetesen utána jöttem rá, hogy ez a fazon egy klasszikus darab, ami nem megy ki két szempillantás alatt a divatból…
Idén mikor megláttam rögtön hazajött velem, sőt a fekete párját is befogadtam. :)

lines

EN:
The summer’s fav is the trumpet sleeves :) I love this tend. The flower print has been always on my “have it” list. My basics, as the M.A.C. Candy Yum Yum rouge or the Furla Pinky Metropolis. I don’t need to introduce them to you, I know you are already sick of hear about them, but for me that is true love! :)
I should talk about the shoes. I liked at the first time but didn’t like that much to buy them. When they have gone from the shops I couldn’t stop thinking about them. It was a huge mistake not to buy them at the first time. They have a classic style. That style will not go away any time soon. That is why after one year, when I saw them in a shop I bought them in this colour and black also. I love them so much! :)

Photo by Virág Bogdándi
All images taken on the Cannon EOS M10
Earrings SWAROVSKI
Shoes: Cin Cin
Rouge M.A.C. Candy Yum Yum
Bag from Furla
Dress by ANDREASZANYI