Flower addiction

 
 

 

 

 
 
 
HU:
Kivirágzott a világ! Annyira jó, hogy csak sétálok az utcán és ilyen fákba botlok. Egyszerűen gyönyörűek! :)
Ez a szett, abszolút a tavasz szimbóluma. Még hosszúnadrág, mert azért még hűvös van de már fehér mert megyünk a lágyabb tónusok felé. A virág minta, mindig divat, de a mostani szezonban sokkal hangsúlyosabb, mint máskor. Két dolgot emelnék ki ebből a szettből. Az egyik az a mokaszin, ami metál rosegold színben pompázik. Kényelmes és gyönyörű! Mi mást kérheténk a cipőnktől? A másik dolog a tavaszi sálak és kendők használata. Mivel még mindig hűvösebb az idő ez egy elég praktikus megoldás, és ha mégis soknak bizonyul ráköthetjük a táskánkra vagy akár övnek is tökéletesek. :)

lines

EN:
The world is blooming! It is an incredible feeling, when I walk on the street and randomly find trees like that. Amazing! :)
This outfit is the symbol of spring. Still long trousers because of the chilly weather but they are already light colour because of the new season. The flower print has been always in trend but in this season it is more in the focus point. I would like to recommend two things in this post. First is this gorgeous penny loafers in metalic rosegold shade. These are to die for! They are very comfortable! The other thing is a scarf. Scarves are very useful in the spring season when the weather is still chilly and also if it is too much you can use as a belt or style up your handbag with it.

 

Photo by Szanyiné Plank Hilda
Shoes: F&F
Scarf: F&F
Trousers: Stradivarius
All images taken on the LG G4.