Festival Look

HU:

A nyàr Coachellával kezdődik és a Szigettel végződik. Erre egy fesztivál look-kal készültem, hogy megteremtsem a hangulatot a blogon is. :)
A virágkoszorú egyszer menőnek számít máskor cikinek, most éppen “virágkorát” éli :) A gyönyörű koszorút, pedig a Bloom Budapestnek köszönhetem, hiszen egy workshop alkalmával én is készítettem egyet magamnak.
Ha nem olvastátok a bejegyzésem, akkor itt megtehetitek. :)
A kis táska praktikus és trendi, itt én a Furla Pinky Metropolisomat választottam, ehhez a szetthez és bár magassarkúban nem ajánlatos fesztiválra menni, kellett egy kis Andis dolgot is adni az összhatáshoz :) Találkozunk a Szigeten!

lines

EN:

The summer starts with Coachella and finishes with Sziget Festival. I made a festival look for this occasion to prepair my blog to that event :)
Sometimes the flower crown is cool the nesxt time is not cool but fortunatly this year is the cool year. :) My flower crown is from Bloom Budapest. I have been in their workshop and I made one for myself.
If you haven’t read my post about that here you can. :)
The mini bag is practical and fashionable so I choose my Furla Metropolis Pinky for this outfit. Although I know high heels are not for festival I wanted to give a little Andi weirdness to the look :)
See you in Sziget!

Photo by Szanyiné Plank Hilda
All images taken on the LG G4
Earrings SWAROVSKI
Shoes ny Cin Cin
Rouge M.A.C. Candy Yum Yum
T-shirt by As You Wish
Bag from Furla
Shorts by ANDREASZANYI