Dior Mitzah

Mikor az ember az első designer darab megvételén gondolkodik sok minden átfut az agyán.
Az első dolog nekem ami eszembe jutott, az az, hogy ha bármelyik nagy divatháztól választhatnék, melyik lenne az amelyik stílusa a legjobban illik hozzám…?

Christian Dior.

Miután kiválasztottam a márkát el kezdtem gondolkodni, hogy mi lenne az ami belefér a keretbe, jól kihasználható és trendi?

Már hónapokkal ezelőtt felfedeztem Hermes-nek az ikonikus twilly kendőit. Így megnéztem Dior-nak a Mitzah kendőit, mert úgy gondolom, hogy most ez a kendő nem csak populár de nagyon jól kihasználható és emeli a szettek fényét egy ilyen Dior darab. :)

Ezért összegyűjtöttem, hogy miként is lehet használni egy Dior Mitzah kendőt. :)

A kis Furla táskámat már rég meg szerettem volna lepni valamilyen formában egy kis kiegészítővel és úgy gondolom a Dior masni, csak tökéletes ehhez. :)

A masnit nem csak a táskáinkon de a lófarokba fogott hajunkban is tehetjük. Szerintem nagy cuki és most divatját is éli ez a viselet.

Megmondom őszintén az államvizsgámra mentem úgy, hogy a nyakamba közöttem a ezt a kendőt. Mindent, ami spagetti pántos vagy vállnélüli felső azt klasszikusan feldobja egy ilyen kiegészítés.

Természetesen táskára nem csak masnikánt hanem a pántok köré csavarva is tehetjuk a mitzah-t.

Hajunkba is fonhatjuk. :)

Vagy a kontyunk köré is csavarhatjuk. Pici részlet, ami egy teljesen más szintre emeli a megjelenésünket. :)

A diplomaosztómon a cipőmet dobtam fel a kendővel. (nem ez a szandál és nem ez a ruha volt rajtam :):P )

Hétköznapokon az órám alatt szoktam viselni. Egyszerűen csak a kreativitás szab határt ennek a kendőnek a kihasználásában. Nagyon örülök, hogy első igazi designer darabom egy ennyire sokféleképpen variálható és a mindennapi életemben folyamatosan használható kiegészítő. Természetensen övként, vastag karkötőt becsavarva karkötőként és még nagyon sok módja van annak, hogy ezt a kendőt viseljük.

A sál az ABCDIOR Mitzah kollekció része. Off-white színű 1m-es selyem sál. A betűvel és Amour felirattal. A színe miatt szinte mindennel jól kombinálható.

Fotók: Canon eos M100