3   44
1   26
0   55
0   44
0   55
0   31
2   31
1   43
0   46

Calzedonia bikini

HU:
Fantasztikus volt a múlt hét, munka után délután Virággal kimentünk a Csillaghegyi strandra. Igazi csajos napot töltöttünk ott. Az idő abszolút a jó bejegyzének kedvezett. Itt volt rajtunk először az új Calzedonia bikinink. Be kell vallanom nagyon nehéz volt dönteni, hogy melyik legyen a nyár slágere nálam, mert a kollekció igazán lenyűgöző darabokat tartalmaz. Ami a végén meggyőzött az az érv, hogy ennek a fürdőruhának fekete az alap színe így jól variálható egy fekete alsó vagy felsővel is. Nem tudom Ti hogy vagytok vele de nekem van egy sportos megkötős alsóm mert nagyobb biztonságérzetet ad ha abban úszom és egy trendi alsóban napozok.  Érdemes mindig végignézni az üzletekben található katalógust és ha nincs kirakva az üzlettérben az éppen tetsző darab, akkor nyugodtan rá lehet kérdezni, hogy ez vagy az a modell van- e még. Az üzleteknek mindig egy egységes összképet kell adniuk és nem mindig fér el minden egy helyen mert sok a különböző stílusú fürdőruha.
Teljesen beleszerettem ebben a bikinibe. Igazából szeretem azt az érzést, amit egy szerelem darab tud okozni. Nem csak különlegesnek érzi magát benne az ember, hanem a kisugárzásán is látszik és ha valaki azt mondja, hogy “ez olyan Andis”, akkor teljes a boldogság.
Köszönöm a Calzedonianak a bikinimet és Virágnak a csodás napot a strandon.lines

EN:
I had a really great day last Thursday because after work in the afternoon Virág and I went to Csillaghegy bath and swimming pool. We had a very girly day there. The weather was wonderful for a great blog post shooting. We had the first time to wear our new bikinis from Calzedonia.
I am not gonna lie it was pretty tough decision to choose one bikini from this summer collection because there are so many fabulous swim wear in it. In the end I’ve chosen this palm print on the black based color because I don’t know it is only me or you have this safety issue also but I like to swim in a proper sporty swimming bottom and sunbathing in a trendy bottom.
It is always worth to look at the catalog in the shops before you try bikinis on and if something is not on the shop floor ask the helpful sales assistants because it could be in the drawer. Usually shops needs to look the same and the different style needs to be in different walls and sometimes there are too many different bikinis and they cant put all of them in the same place.
I fell in love with my bikini. I love that feeling when I truly choose something from inside of my heart. It makes me feel special in the product what I have chosen and also confident and the atmosphere around me is getting positively different, and when someone says “oh it is totally Andi style” well, I feel awesome. :)
Thank you to Calzedonia for my awesome bikini and thank you to Virág for a great day! :)

Photos by Virág Bogdándi
All images taken on the LG G4
Collaboration blogger Virág Bogdándi from www.virágslab.com
Bikinis from Calzedonia