0   41
0   43
2   37
0   80
1   55
1   75
0   76
0   51
0   50

Calzedonia at Krka National Park

HU:
Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Az idei nyaralásomat a TOP 3-ba sorolom, mert elképesztően csajos volt, tele ruhákkal, fotókkal és tengerrel. Mikor épp nem a tenger közelében voltunk, akkor a fotókon látható gyönyörű köznyezetben töltöttünk pár órát. Igazi INSTAGRAM nyaralásnak mondanám azt a pár napot, ami annyira feltöltött, hogy azóta is azokból az élményekből merítkezek.
Természetesen, mint ahogy az megszokott Virág ötlete volt a nyaralási helyszín, én pedig semmi jónak nem akartam elrontója lenni. :)
A Calzedonia fürdőruhát, már bemutattam Nektek, de ez a környezet követelte ezt a színvilágot és őszintén ez a bikini bearanyozta a nyaram. Nem mondom, hogy könnyű felvenni hiszen a hátán lévő pánt elől keresztezi egymást és így fut végig a háton megint ahol végül masnira köthető. Nagyon tetszik ez a felső megoldás, ami sok kisebb mellkasú embernek is jól áll.
A Krka Nemzetipark egyszerűen lenyűgöző. A parkban kiépített útvonalak vannak, melyről nem érdemes túlzottan letérni, hiszen kígyók hada található ebben a fantasztikus környezetben :)
Viszont vízeses mellett úszkálni, már nem is olyan rémisztő dolog :)

lines

EN:
I don’t even know where should I start. I had one of the best holiday ever in Croatia in this year. It was very girly, with lot of pictures, clothes and sea. When we haven’t been close to the sea we went to visit places like the Krka National Park. I just call the holiday INSTAGRAMABLE holiday, because that was it.
The idea to go to this place was Virág’s, of course as always <3 and I don’t want to ruin anything as a good idea :)
This Calzedonia bikini has been on the blog already but for two reason I put it here again. One of them this bikini made my summer. I love it so much. The print is gorgeous. I need to say it is not easy to throw on because of the straps are coming from the back than front and back again but I like this type of top, that gives a smaller chest a little enhancement. Second reason is this environment much needed this style of bikini.
The Krka National Park is stunning. There are a lot of way for the visitors which is safe to follow because in this place there are a lot of snakes live. :)
The nature, the view and the cool fact we were able to swim next to a waterfall, it is worth it :)