3   304
0   295
0   309
0   289
0   304
0   301
4   360
5   297
0   289
Home » Munkából civilbe a Bronprix-el

Munkából civilbe a Bronprix-el

Úgy gondoltam egy kicsit kipróbálom azokat a trendeket, amik merészebbek. Ezt a két szettet a vagányság inspirálta.

Az első, ami a hétköznapokban akár irodában is megállja a helyét. Ezt a blúzt többféle módon is hordhatjuk. Mivel cuki megkötős része is van, így lehetünk lazák és engedhetjük, hogy nyitott formában lazán megkötés nélkül hagyva hordjuk. Ebben az esteben egy bralettel kombinálva nagyon trendiek lehetünk.

A viszzafogottabbak számára vagy ha csak más hangulatban vagyunk, akkor végig begombolva és kis masnira kötve is hordhatjuk. Az üzleti életben ez egy nagyon határozott megjelenést kölcsönöz nekünk. Ehhez lehet szögegyenes frizurát párosítani ami szintén a határozottságunkat erősíti, de egy nagyon sikkes hátsó konty is hasonló kisugárzást kölcsönöz.

mintha-feher-zoknim-lenne Jackson-style-feher-lab Bronprix-szett-Figivel

A nadrág önmagáért beszél. Egy műbőr nadrággal nem igazán lehet melléfogni. A méret tökéletes, én 36-ost rendeltem és nem is állhatna jobban rajtam. A bokarésznél található zipp és a díszzsebek nagyon feldobják a nadrágot.

A kék szatén felső alapjáraton egy pizsama felső. Tudjátok pár éve divatba jött, hogy a pizsama felsőket utcai szettként is stílusosan lehet hordani. Így ez a felső is jó választás, hiszen “többfunkciós”. :)

Bonprix-tavaszi-szett

A táskák pedig a kis Furla gyűjteményem darabjai. Előbbi egy fekete Canydy Bag, utóbbi egy pink Metropolis.

A cipőket a Zarában vettem. Az összes ruhadarb pedig a Bonprix oldalról szerezhető be.

Linkek:

megkötős blúz

szatén top

műbőr nadrág